H απλή τεχνική για να φτιάξεις την τέλεια μπριζόλα -Καλοψημένη απ' έξω, ζουμερή μέσα - iefimerida.gr

H απλή τεχνική για να φτιάξεις την τέλεια μπριζόλα -Καλοψημένη απ' έξω, ζουμερή μέσα

Καλοψημένη μπριζόλα σε μαύρο πιάτο με σπαράγγια και καρότα
Για να λιώνει στο στόμα /Φωτογραφία: Unsplash/Loija Nguyen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να μαγειρέψεις σωστά μια μπριζόλα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο.

Οι τεχνικές και ο χρόνος κατά το ψήσιμό της είναι κρίσιμα στοιχεία για να πετύχει σε γεύση και υφή.

Η μπριζόλα μπορεί εύκολα να μας σκληρύνει και να μην γίνει ζουμερή και τρυφερή όπως θα την θέλαμε.

Υπάρχει όμως τρόπος να μαγειρέψουμε μια μπριζόλα τέλεια ώστε να γίνει τραγανή απ' έξω και τρυφερή μέσα. Mια τεχνική που ονομάζεται «reverse sear», δίνει την απόλυτη λύση για να έχεις την τέλεια μπριζόλα.

Η λαχταριστή και ζουμερή μπριζόλα είναι το ζητούμενο καθενός όταν θέλει να φάει κρέας και αυτή η πανεύκολη τεχνική θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Διαβάστε την τεχνική που κάνει μια μπριζόλα ζουμερή και και τρυφερή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπριζόλα τεχνική κρέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ