Ελαφρύ τιραμισού με γιαούρτι: Η δροσερή συνταγή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αυθεντική - iefimerida.gr

Ελαφρύ τιραμισού με γιαούρτι: Η δροσερή συνταγή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αυθεντική

Τιραμισού με γιαούρτι, μέλι και chia / Φωτογραφία: shutterstock
Τιραμισού με γιαούρτι, μέλι και chia / Φωτογραφία: shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Μια εύκολη παραλλαγή του διάσημου ιταλικού τιραμισού που μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Αγαπημένο γλυκό όσων έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στον καφέ, το τιραμισού είναι το τέλειο κλείσιμο ενός ωραίου γεύματος ή δείπνου. Η ιστορία της αυθεντικής εκδοχής του ξεκίνησε στην Ιταλία των 60s και σύντομα κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο αφού δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στον φίνο συνδυασμό πλούσιας κρέμας καφέ και αφράτων σαβαγιάρ.

Δείτε τη συνταγή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τιραμισού γιαούρτι CHIA μέλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ