Φτιάχνουμε την πιο αφράτη και νόστιμη βασιλόπιτα κέικ με μια πανεύκολη συνταγή - iefimerida.gr

Φτιάχνουμε την πιο αφράτη και νόστιμη βασιλόπιτα κέικ με μια πανεύκολη συνταγή

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
ΖΩΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Ζωή Παπαφωτίου

Βασιλόπιτα με αμύγδαλο και εσπεριδοειδή. Το πιο εύκολο και αρωματικό κέικ που έχετε φτιάξει ποτέ.

Η βασιλόπιτα είναι το πιο ξεχωριστό κέικ της χρονιάς. Την περιμένουμε όλοι με τρελή ανυπομονησία, όχι μόνο για να δούμε αν θα κερδίσουμε το φλουρί αλλά και για να απολαύσουμε ένα λαχταριστό γλυκό. Οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία της πόλης έχουν ήδη γεμίσει με αέρινα κέικ και φουσκωτά τσουρέκια, όμως η σπιτική βασιλόπιτα πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις. Γι αυτό κι εμείς σας δίνουμε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, πλούσια σε φρουτένια αρώματα και φίνα γεύση αμυγδάλου. Ακολουθώντας τις οδηγίες μας θα έχετε σίγουρη επιτυχία χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε παραπάνω από 1 ώρα.

Διαβάστε τη συνταγή στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ