Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών -Τους έκρυβαν στο πορτ-μπαγκάζ - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών -Τους έκρυβαν στο πορτ-μπαγκάζ

Χειροπέδες
Χειροπέδες / INTIME: ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη τριών ατόμων για δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης σταμάτησαν χθες το βράδυ για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από την Ασπροβάλτα.

Ο οδηγός, ένας 41χρονος από τη Ρουμανία, διαπιστώθηκε να μεταφέρει τρεις άνδρες από την Ερυθραία, με τους δύο από αυτούς να βρίσκονται στον χώρο των αποσκευών του οχήματος, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Λίγες ώρες αργότερα, σήμερα τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, πριν από τον κόμβο Προφήτη, δύο ακόμη οχήματα που φέρεται να χρησιμοποιούνταν για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Στα δύο Ι.Χ., με οδηγούς έναν 18χρονο και έναν 20χρονο από την Αλβανία, εντοπίστηκαν συνολικά έξι μετανάστες- από την Ερυθραία και το Αφγανιστάν. Τέσσερις από αυτούς βρίσκονταν στους χώρους αποσκευών, ενώ κανείς δεν διέθετε τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα και κινητά τηλέφωνα

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., και στις δύο περιπτώσεις τα οχήματα είχαν ξεκινήσει από την περιοχή του Έβρου.

Εις βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες, ενώ κατασχέθηκαν τα τρία οχήματα, κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ