Θεσσαλονίκη: Λήστεψε επτά καταστήματα ψιλικών σε 1,5 μήνα, υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε επτά καταστήματα ψιλικών σε 1,5 μήνα, υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων

Λήστεψε επτά καταστήματα ψιλικών σε 1,5 μήνα
Λήστεψε επτά καταστήματα ψιλικών σε 1,5 μήνα / Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σύλληψη 43χρονου που φέρεται να διέπραξε τον τελευταίο ενάμιση μήνα επτά ληστείες σε καταστήματα ψιλικών - καφέ στη Θεσσαλονίκη, υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων ή αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του προηγήθηκε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Η εις βάρος του αποδιδόμενη δράση ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και μέχρι τη σύλληψή του, χθες το πρωί (16/7), τέλεσε τη μία ληστεία μετά την άλλη, με συνολική λεία άνω των 1.000 ευρώ.

Σε έρευνες στο σπίτι του εντοπίστηκε ρουχισμός που φαίνεται να φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, όπως προέκυψε από την ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων-«στόχων».

Ο 43χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ