Θεσσαλονίκη: 37χρονος σε αμόκ έσπασε δύο περιπολικά με γκασμά -Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: 37χρονος σε αμόκ έσπασε δύο περιπολικά με γκασμά -Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Περιπολικό
Περιπολικό της Αστυνομίας / EUROKINISSI: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Βερτίσκου Θεσσαλονίκης, όταν ένας 37χρονος προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ακολούθησε επιχείρηση για την ασφαλή ακινητοποίησή του.

Σύμφωνα με το emakedonia, ο 37χρονος φέρεται αρχικά να επιτέθηκε σε οικεία του πρόσωπα. Στη συνέχεια, όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, προκάλεσε ζημιές σε δύο περιπολικά χρησιμοποιώντας γκασμά, ενώ κινήθηκε απειλητικά και προς τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, ο άνδρας παρέμεινε μέσα στην κατοικία του κρατώντας το εργαλείο, γεγονός που οδήγησε στην ανάπτυξη αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή. Έπειτα από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν περίπου δύο ώρες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί χωρίς να σημειωθεί περαιτέρω ένταση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά οκτώ αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων δύο ομάδες της ΟΠΚΕ και πλήρωμα του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 37χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και, μετά το περιστατικό, μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» για την προβλεπόμενη ιατρική αξιολόγηση και φροντίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη περιπολικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ