Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνέλαβαν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 191 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού, στο ύψος της Παλλήνης.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 43χρονος κινούνταν το πρωί της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου με 191 χλμ./ώρα, αντί του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου των 80 χλμ./ώρα, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 111 χλμ./ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Σε βάρος του 43χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο συλληφθείς, με την εις βάρος του δικογραφία από το Β' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.