Στο «κόκκινο» ο Κηφισός μετά από καραμπόλα, αυξημένη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων - iefimerida.gr

Στο «κόκκινο» ο Κηφισός μετά από καραμπόλα, αυξημένη κίνηση και ουρές χιλιομέτρων

Κίνηση οχημάτων στον Κηφισό
Κίνηση οχημάτων στον Κηφισό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν αρκετά οχήματα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στο ύψος των Τριών Γεφυρών, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες καθυστερήσεις.

Η αυξημένη κίνηση εκτείνεται σε μεγάλο τμήμα της καθόδου, με τα προβλήματα να ξεκινούν από την περιοχή της Μεταμόρφωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι οδηγοί που κινούνται στο σημείο χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες και τη ροή των οχημάτων να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 25-30', από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ επιπλέον καθυστέρηση 5-10' σημειώνεται στην έξοδο προς Λαμία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις στην έξοδο προς Λαμία υπολογίζονται σε 5-10 λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κίνηση Κηφισός τροχαίο καραμπόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ