Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που έκανε βουτιά στα ρηχά, στη Σκάλα Περαίας - iefimerida.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός που έκανε βουτιά στα ρηχά, στη Σκάλα Περαίας

Η Σκάλα Περαίας όπου συνέβη το ατύχημα με τον 16χρονο - Φωτ. @bestcity.gr
Η Σκάλα Περαίας όπου συνέβη το ατύχημα με τον 16χρονο - Φωτ. @bestcity.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη για την ζωή του δίνει ένα νεαρό αγόρι, 16-17 ετών που χθες το απόγευμα έπεσε στη θάλασσα στη Σκάλα Περαίας, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.

Για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργείται προανάκριση από την αρμόδια Λιμενική Αρχή. Ωστόσο, σύμφωνα με το Voria.gr ο νεαρός φαίνεται να έκανε βουτιά από τον μόλο της περιοχής σε ρηχά νερά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και στο κεφάλι του.

Στη ΜΕΘ, διασωληνωμένο το αγόρι

Το αγόρι ανέσυραν από τη θάλασσα ανάισθητο οι λουόμενοι και στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένο, με κατάγματα στο κεφάλι και τον αυχένα.

Ο έφηβος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος και αναμένεται η κλινική εκτίμηση από τους θεράποντες γιατρούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη ΜΕΘ έφηβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ