Το παρών σε μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα έδωσε το βράδυ της Τρίτης η αδελφή του Χρήστου Μαγειρία, του συντρόφου της «αγρότισσας με τη Ferrari», Πόπης Σεμερτζίδου.
Μάλιστα, η αδελφή του κ. Μαγειρία έκανε δηλώσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες, δηλώνοντας ότι πήγε για να στηρίξει τον αγώνα τους, ενώ κάποια στιγμή ρωτήθηκε για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Δεν κατηγορούμαστε για κάτι, ελεγχόμαστε και θα αποδειχθεί η αλήθεια»
«Τα πάντα ελέγχονται. Το μπαλάκι το πετάνε εκεί για να καλύψουν άλλα. Δεν θα πετάξουν κανένα μπαλάκι. Δεν κατηγορούμαστε για κάτι. Ελεγχόμαστε και θα αποδειχθεί η αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι και η ίδια έχει ελεγχθεί για την υπόθεση, χωρίς να έχει προκύψει κάτι μεμπτό και συνέχισε:
«Δεν κατηγορούμαστε για κάτι. Αν είχανε βρει, θα μας το είχαν τρίψει στη μούρη. Ότι μας ζητήσανε, είναι εκεί. Στην Ελλάδα δεν έχει όνομα μόνο ο Χρήστος Μαγειρίας. Υπάρχουν κι άλλοι. Γιατί δεν ακούγονται; Παίρνουμε τις επιδοτήσεις που μας αναλογούν. Τίποτα παραπάνω. Είμαστε μία ζωή κτηνοτρόφοι με τον αδελφό μου. Στην ίδια μονάδα. Δεν είμαστε από χθες».
«Ήρθαν εδώ να μας μιλήσουν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ; Όποιος έκλεψε, να τον κλείσουν μέσα», είπε αγανακτισμένος κτηνοτρόφος
Σε κάποιο σημείο έκανε παρέμβαση ένας κτηνοτρόφος και μίλησε σε έντονο ύφος για το γεγονός ότι δεν είπε τίποτα για όσους υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία Daniel.
«Χάσαμε χιλιάδες ζώα για τον Daniel και δεν μιλάει κανένας. Ήρθαν εδώ να μας μιλήσουν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ; Όποιος έχει πρόβλημα, να πάει να το λύσει. Όποιος έκλεψε, να τον κλείσουν μέσα», είπε ο αγανακτισμένος κτηνοτρόφος.