Συνολικά 729 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε διάφορες περιοχές της πόλης.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο οδηγοί, ηλικίας 54 και 26 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ ακινητοποιήθηκαν και τα οχήματά τους.
Οι 386 παραβάσεις αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα
Από το σύνολο των παραβάσεων που καταγράφηκαν, 386 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, 16 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 19 παραβάσεις ΕΠΟ. (ηλεκτρικά πατίνια, κ.ά.), ενώ οι υπόλοιπες 308 διάφορες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο