Σαν οπτική απάτη: Οι ολόιδιες δίδυμες Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου μίλησαν σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Σαν οπτική απάτη: Οι ολόιδιες δίδυμες Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου μίλησαν σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Η Χριστίνα και η Ιωάννα Μάνδρου
Η Χριστίνα και η Ιωάννα Μάνδρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εντυπωσιακή έκπληξη επιφύλασσε ο Δημήτρης Καμπουράκης για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής, καθώς υποδέχτηκε στο πλατό τη δίδυμη αδερφή της Ιωάννας Μάνδρου, τη Χριστίνα, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Πριν ακόμη εμφανιστούν και οι δύο γυναίκες στον αέρα, ο Δημήτρης Καμπουράκης ξεκίνησε να μιλά στην κυρία Μάνδρου, όπως συνήθως, για κάποια δικαστική υπόθεση. Αν δεν έμπαινε στο πλάνο και η έτερη κυρία Μάνδρου κανείς δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί πως η γυναίκα με το ροζ δεν ήταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα, αλλά η αδερφή της η Χριστίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χριστίνα και Ιωάννα Μάνδρου μοιάζουν σε όλα...

Εκτός από εκπληκτική ομοιότητα, οι δύο αδερφές έχουν και πανομοιότυπη χροιά στη φωνή τους. «Όταν ήμασταν μικρές μοιάζαμε πάρα πολύ, πολύ περισσότερο» σχολίασε στην εκπομπή η Ιωάννα Μάνδρου.

Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου και πίσω παλιότερη φωτογραφία τους / Από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» @SKAI
Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου και πίσω παλιότερη φωτογραφία τους / Από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» @SKAI

Τέτοια ήταν η ομοιόητά τους, που ακόμη και οι γονείς τους δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια. «Σε μικρή ηλικία δεν μας ξεχώριζαν ούτε οι γονείς μας. Γι’ αυτό είχε καθιερωθεί να απαντάμε και στα δύο ονόματα. Οι συμμαθητές μας δεν μας ξεχώριζαν και μας αποκαλούσαν με κοινό όνομα γιατί είχαν αγανακτήσει. “Κορίτσια”...» σημειώνει η Χριστίνα Μάνδρου, η οποία ασχολείται επίσης με τον κόσμο της δικαιοσύνης, αφού είναι συμβολαιογράφος.

Οι αδερφές Μάνδρου ζουν συνέχεια μαζί

Οι δύο γυναίκες αποκαλύπτουν πως από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, μέχρι και σήμερα, είναι αχώριστες. «Ήμασταν ίδιο τμήμα και στο ίδιο θρανίο όλα τα χρόνια. Εμείς Δημήτρη μια φορά μας χωρίσανε στις Πανελλήνιες εξετάσεις που δίναμε στην Πάτρα. Πρώτο μάθημα στην έκθεση, έγραψα «9» από το άγχος» εκμυστηρεύεται η Ιωάννα Μάνδρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου όταν ακόμη ήταν μωρά / Από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» @SKAI
Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου όταν ακόμη ήταν μωρά / Από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» @SKAI

Οι ιστορίες των αδερφών Μάνδρου ατελείωτες, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να τους αφιερώνει σχεδόν τη μισή εκπομπή. «Τετάρτη Δημοτικού» περιγράφει η Χριστίνα Μάνδρου, «στις διακοπές των Χριστουγέννων πήρε μόνο εμένα η μάνα μας στο ορεινό χωριό (από όπου κατάγονται) και αρρώστησε η Ιωάννα με πυρετό».

Οι αδερφές Μάνδρου στην παιδική του ςηλικία με ίδιο φορεματάκι
Οι αδερφές Μάνδρου στην παιδική του ςηλικία με ίδιο φορεματάκι

Όταν η Ιωάννα Μάνδρου παντρεύτηκε και θέλησε να φύγει για γαμήλιο ταξίδι στο εξωτερικό, η αδερφή της ένιωσε τεράστια ανασφάλεια καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που δεν θα συναντούσε ή θα επικοινωνούσε τηλεφωνικά με την αδερφή της για 11 ημέρες. «Μιλάμε 30 φορές την ημέρα, κάθε μέρα. Πρώτο τηλέφωνο το πρωί, τελευταίο το βράδυ» εξηγούν οι δύο αδερφές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Χρισίνα έδινε μάθημα για λογαριασμό της Ιωάννας (και τούμπαλιν)

Και μπορεί όπως λένε στο σχολείο να μην ήταν εφικτό να παραστήσει η μία την άλλη μπροστά στον δάσκαλο ή στους καθηγητές, κάτι τέτοιο όμως ήταν δυνατό κατά τη φοιτητική τους ζωή.

«Στο Πανεπιστήμιο όταν πρωτομπήκαμε στη Νομική γινότατε το σώσε. Έμπαινε ένας από την μία πόρτα που δεν με ήξερε, έβγαινε κάποιος άλλος έβλεπε την αδερφή μου» σημειώνει η Ιωάννα Μάνδρου. Χριστίνα και Ιωάννα πέρασαν στη Νομική, από όπου και αποφοίτησαν.

Χριστίνα και Ιωάννα Μάνδρου / Φωτογραφία: Facebook / @Ioanna.mandrou
Χριστίνα και Ιωάννα Μάνδρου / Φωτογραφία: Facebook / @Ioanna.mandrou

Όπως αποκαλύπτουν, έχει τύχει να δώσει η μία μάθημα για λογαριασμό της άλλης. «Πάω εγώ δίνω εκκλησιαστικό δίκαιο παίρνω 8, φεύγω και πάω δίνω για την Χριστίνα και πήρε 5» θυμάται η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκπομπή μάλιστα ετοίμασε ένα αφιέρωμα στις δύο αδερφές από την Βλαχοκερασιά Αρκαδίας, τη γενέτειρα τους. Και εκεί, συγγενείς και συγχωριανοί των αδερφών Μάνδου εξηγούσαν πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσεις ποια ήταν η Ιωάννα και ποια η Χριστίνα.

Ο ξεχωριστός σύνδεσμος των διδύμων

Όσο για τους διάφορους αστικούς μύθους για την ξεχωριστή σχέση που δένει τα δίδυμα, Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου τονίζουν. «Ο σύνδεσμος επειδή είναι τόσο μεγάλος δημιουργεί κοινές επιλογές και ως προς στο στιλ και ως προς στον τρόπο που ζεις. Έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Τώρα σε αυτό που πολλοί λένε ότι ο δίδυμος αν είναι ο άλλος στεναχωρημένος συμπάσχει, έχει συμβεί...» λέει η Χριστίνα με την Ιωάννα να δίνει ένα παράδειγμα: «Έπαθα πνευμονία εγώ, πρώτη φορά αρρώστησα τόσο βαριά στη ζωή μου, στις τρεις μέρες έπαθε και η Χριστίνα».

Χριστίνα και Ιωάννα Μάνδρου σε κοινή τους έξοδο / Φωτογραφία: NDP Photos
Χριστίνα και Ιωάννα Μάνδρου σε κοινή τους έξοδο / Φωτογραφία: NDP Photos

Το μόνο στο οποίο δεν τα βρίσκουν, όπως λένε οι δίδυμες, είναι τα πολιτικά. «Με τα πολιτικά που τσακωνόμαστε λίγο, έχουμε μια μικρή διαφορά» αναφέρουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση στο Facebook της Ιωάννας Μάνδρου

«Λένε ειδικοί και μη ότι τα δίδυμα έχουν ειδικό κώδικα επικοινωνίας. Ως δίδυμες ένα έχω να πω. Με την αδελφή μου είμαστε αυτοκόλλητες. Αύριο πρωί 11 στην εκπομπή της παρέας με τον Δημήτρη Καμπουράκη!». Με αυτή την ανάρτηση, η Ιωάννα Μάνδρου είχε προαναγγείλει την εμφάνιση με την αδερφή της στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ