Το Σάββατο (7/6), συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου θα αποχαιρετήσουν τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, στην κηδεία του που θα τελεστεί στην Αγία Τριάδα απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, ενώ στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στο κοιμητήριο του Παπάγου. Ο θάνατος του εμβληματικού φιλάθλου της ΑΕΚ σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια της «Ένωσης», αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αγνή και ανιδιοτελής του προσφορά στον σύλλογο τον είχε καταστήσει αγαπητό ακόμη και στους αντιπάλους.
Οπαδοί όλων των «αποχρώσεων» αποχαιρέτησαν τον Χατζηχρήστο
Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος υπήρξε μια εμβληματική μορφή της εξέδρας, με στάση ζωής που ξεπερνούσε τα όρια της ομάδας του. Χαρακτηριστικό είναι ότι, με τον χαμό του, ενώθηκαν στη θλίψη οπαδοί του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Άρη, του Ηρακλή, και άλλων ομάδων αναγνωρίζοντας στον ίδιο μια σπάνια φιγούρα αυθεντικής αγάπης για το ποδόσφαιρο.