Με ένα σοκαριστικό σκηνικό βρέθηκε αντιμέτωπος ένας 63χρονος όταν επιστρέφοντας σπίτι του στα Ανώγεια Ρεθύμνου, όταν διαπίστωσε πως είχε υποστεί… πυροβολισμούς.
Το σπίτι ήταν «γαζωμένο» από τέσσερις σφαίρες με τις δύο από αυτές να έχουν μπει στο εσωτερικό και να έχουν προκαλέσει ζημιές στο καλοριφέρ και σε έπιπλα. Ευτυχώς τόσο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού όσο και τα δύο παιδιά τους που είναι φοιτητές έλειπαν από το σπίτι.
Ο άνδρας σοκαρισμένος, ειδοποίησε την αστυνομία, όπως δημοσιεύει η ηλεκτρονική εφημερίδα ΑΝΩΓΗ, ενώ έχουν κινηθεί και όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τη διερεύνηση του περιστατικού.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, δύο σφαίρες τρύπησαν το κάτω μέρος της μπαλκονόπορτας και πέρασαν μέσα στο σαλόνι, με την πρώτη να τρυπάει το καλοριφέρ στον απέναντι τοίχο και τη δεύτερη να χτυπάει το πόδι μιας καρέκλας. Η τρίτη σφαίρα χτύπησε τον σοβά πάνω από την μπαλκονόπορτα, ενώ η τέταρτη χτύπησε τον τοίχο στον δεύτερο όροφο.



Tι δήλωσε ο 63χρονος ιδιοκτήτης
«Δεν αισθάνομαι ότι έχω διάφορες με οποιονδήποτε άνθρωπο για να προχωρήσει σε τέτοια πράξη και να κάνει κάτι τέτοιο εναντίον μου. Πιστεύω ότι το γεγονός αφορά ανήλικους μέσα από το αυτοκίνητο εν κινήσει ο οδηγός και με το αριστερό χέρι έξω από το αμάξι πυροβολούσε και το όπλο ίσως του έφυγε και κλώτσησε και οι σφαίρες έφυγαν ανεξέλεγκτα προς το σπίτι μου. Ευτυχώς λείπαμε όλοι καθώς αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο σπίτι κινδύνευε άμεσα η ζωή τους.
Θέλω να ακούσουν το γεγονός οι γονείς και επιτέλους να πάρουν τα όπλα και τα αμάξια από τα χέρια των ανηλίκων παιδιών τους. Τα όπλα δεν είναι παιχνίδια για να τα κρατούν κάποιοι που ούτε να τα χειριστούν ξέρουν και ακόμα χειρότερα να τα έχουν όταν έχουν καταναλώσει αλκοόλ. Ελπίζω να μην δούμε χειρότερα στο μέλλον».