Οι «φυλές» των αρνητών-αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα: Από τους Αυτόχθονες Ιθαγενείς, στους θρησκόληπτους και τις συνωμοσίες - iefimerida.gr

Οι «φυλές» των αρνητών-αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα: Από τους Αυτόχθονες Ιθαγενείς, στους θρησκόληπτους και τις συνωμοσίες

Αρνητές στο Σύνταγμα
Αρνητές στο Σύνταγμα / Φωτογραφία αρχείου

Φανατικοί θρησκόληπτοι, αυτόχθονες ιθαγενείς, θεματοφύλακες μυστικών εγγράφων, συνωμοσιολόγοι, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων, πολιτικές ομάδες, αρνητές της υποχρεωτικότητας και πολίτες που φοβούνται να εμβολιαστούν, συνθέτουν το ετερόκλητο παζλ του αντιεμβολιαστικού κινήματος και των αρνητών, που βομβαρδίζει καθημερινά με fake news το διαδίκτυο.

Πρόσφατο θλιβερό παράδειγμα είναι η τραγική περίπτωση του δικηγόρου από την Πάτρα, ο οποίος έχασε τη ζωή, όντας ανεμβολίαστος.
Συγκλονιστικά ήταν όσα δηλώνει η σύζυγός του. «Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στον λαιμό τους», δηλώνει στο MEGA η κυρία Χριστίνα. Οπως αναφέρθηκε, ο δικηγόρος κόλλησε κορωνοϊό σε μνημόσυνο μαζί με άλλα 25 άτομα, και -όπως λέει- το εμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς, είναι τόσο φανατισμένοι… Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο, και από τα 40 άτομα, τα 25 κόλλησαν. Αλλά, δυστυχώς όμως, σε εμένα έτυχε το πιο βαρύ».

Μάλιστα αυτές οι θλιβερές καταστάσεις δεν εντοπίζονται τώρα τελευταία, καθώς ήδη από τον Οκτώβριο του 2020 σε παγκόσμια έρευνα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins αναφορικά με τον κορωνοϊό, οι Έλληνες βρέθηκαν στη δεύτερη θέση των αρνητών και συνωμοσιολόγων.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 26.000 ανθρώπων και αφορούσε σε μία από τις πλέον διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό. Τη θνητότητά του. Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει σκοτώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε ολόκληρη τη γη, ωστόσο οι κάτοικοι της Νιγηρίας σε ποσοστό 59% και οι κάτοικοι της Ελλάδας σε ποσοστό 46% πιστεύουν ότι τα στοιχεία αυτά δεν είναι αληθή.

Ήδη στο στόχαστρο των δικαστικών ρχών βρίσκονται τουλάχιστον 7 υποθέσεις που αφορούν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κύριο όπλο αυτής της επικίνδυνης διασποράς είναι το διαδίκτυο. Οι αντιεμβολιαστές παρουσιάζουν χαλκευμένα στοιχεία από έρευνες και δημοσιεύσεις, φοβίζουν τους πολίτες και τους προτρέπουν μεταξύ άλλων να μην εμβολιάζονται, να μην διασωληνώνονται, να μη χρησιμοποιούν μάσκες και τεστ κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι θεωρίες τους, τουλάχιστον εξωφρενικές αλλά και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φανατικοί θρησκόληπτοι

Παρά τις τοποθετήσεις της επίσημης Εκκλησίας ομάδες ακραίων θρησκόληπτων ερμηνεύουν κατα το δοκούν προφητείες, κείμενα αγίων και αποσπάσματα από τις γραφές και υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι μέσω του εμβολίου θα έρθει ο αντίχριστος στη γη! Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέβηκε σε προσωπικό ιστολόγιο ενός φανατικού αντιεμβολιαστή που προέτρεπε γυναίκα, η οποία τελικά κατέληξε να μην διασωληνωθεί. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο επόπτης Υγείας σε ενα μακροσκελές κείμενο περιγράφει απίστευτες θεωρίες με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι ο Αντίχριστος θα κάνει τους ανθρώπους ερμαφρόδιτους μέσω του εμβολίου.

«Χάραγμα χξς-επιθεμα 666 Τελική Φάση»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το «Χάραγμα χξς-επιθεμα 666 Τελική Φάση». Μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο και θα εμφανίσει διάφορα κείμενα αναφορικά με το επίμαχο επίθεμα, όπως το παρακάτω που ακολουθεί.
Παράσημο σε μορφή τσιρότο-επίθεμα με χιλιάδες μικροσκοπικες βελόνες-ακιδες, διαθέσιμο από το 2022, σε ανθρώπους.
Ακριβώς. Αυτή είναι και η τυπική μορφή του χαραγματος στην κυριολεξία.
«Το επίθεμα έχει πλάτος ενός εκατοστού και διαθέτει 5.000 μικροσκοπικές πλαστικές ακίδες μήκους 0,25 χιλιοστών η κάθε μία, οι οποίες είναι επικαλυμμένες με αποξηραμένο εμβόλιο, που είναι πιο σταθερό από τη συνήθως υγρή μορφή του. Το επίθεμα πιέζεται ανώδυνα στο δέρμα και έτσι το εμβόλιο εισχωρεί στο σώμα».
Πως θα επιβληθεί; με γενικό μπλακ άουτ, όπου θα τεθούν εκτός λειτουργίας τράπεζες, ίντερνετ, ηλεκτρισμός, καύσιμα, τροφοδοσία αγαθών, βλέπε παγκόσμια τα πλοία στην ραδα, που δεν μπορούν να φορτοεκφορτωσουν αγαθά, είτε λόγω των μέτρων, είτε για άλλους λόγους, χάος και ακινητοποίηση των πάντων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά θα σας πουν, πως δεν είναι υποχρεωτικό τίποτα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσει κανείς ούτε καρφίτσα, αφου πλέον δεν υπάρχουν χρήματα, και τα υπάρχοντα δεν περνάνε, παρά μονάχα το νόμισμα Q, το οποίο μπορεί να κατατεθεί μονον σε πορτοφόλι QR code.

Για τους συνταξιούχους, και όσους δεν έχουν χάσει τις δουλειές τους, δεν υπάρχει κανείς, να κάνει κατάθεση μισθοδοσίας, ούτε τράπεζα, για να την καταθέσει, εκτός από τους δορυφόρους starling 5G που θα διαχειρίζονται τεράστιο όγκο δεδομένων και μπορούν να στέλνουν ασύρματα, τα ψηφιακά νομίσματα Q, σε όσους θα διαθέτουν το ψηφιακό πορτοφόλι QR code, το οποίο τάχα, προστατεύει και από πάσα νόσο, και πάσα μαλακία, αρκεί, να τηρούνται οι αποστάσεις για να μην μπερδεύουν οι δορυφόροι, τα πορτοφόλια Q των άλλων.

Και αυτό, θα είναι για όλους, ανεξαρτήτως δόσεων, που έκανε ή δεν έκανε. Τελικό και αμετάκλητο.
Κανείς δεν θα μπορεί να βοηθήσει τον διπλανό του, ούτε να του δώσει από τα δικά του, αφού το κάθε άτομο θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του.
Ή συμμορφώνεσαι, ή λες το ποίημα.
Γι αυτό μιλάει με τόσο σκληρά λόγια και προειδοποιεί ο Θεός στα Ιερά Κείμενα. Γιατί πείραξαν την Δημιουργία και άγγιξαν το κατ εικόνα και ομοίωση, τροποποιώντας το ανθρώπινο DNA.

Έτσι ακυρώνεται η Σταυρική Θυσία, και το Σώμα και Αίμα, της Θείας Μετάληψης, εις αφεσιν αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον, που απευθύνεται σε ανθρωπους, και όχι σε γενετικά τροποποιημένα όντα.
Θα το ξεκινήσουν, όμως δεν θα το ολοκληρώσουν. Δόξα τω Θεω, είμαστε κοντά. Και κάτι άλλο. Το έλκος κακόν και πονηρό, έχει να κάνει με επίδραση του mRNA, στους γαμέτες, και πιθανή πρόκληση ερμαφροδιτισμού σε ενήλικες.
Θέλει ο πονηρός, να επαναφέρει τον άνθρωπο στην ερμαφρόδιτη κατάσταση που είχε, πριν ο Θεός τους χωρίσει και βγάλει την γυναίκα από τον Αδάμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν λέω ότι δεν θα το ολοκληρώσουν, εννοώ, ότι δεν θα καταφέρουν να χαράξουν όλους. Έστω και ένας να μείνει, η ανθρωπότητα σώζεται.
Και δεν είναι ένας. Είναι πολλοί, αμέτρητοι, μυριάδες.

Οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς

Επόμενη ομάδα είναι οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, οι οποίοι έγιναν γνωστοί από τα όσα διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα που είχε επισκεφθεί το σχολείο του παιδιού του (δεν του είχαν επιτρέψει την είσοδο, γιατί δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε κάνει τεστ) με σκοπό, όπως υποστήριζε, να επιβάλει πρόστιμο στη διευθύντρια, ύψους 2,7 εκατ. ευρώ!

Σε αυτή την περίπτωση που επίσης έρευνα η δικαιοσύνη τα μέλη της οργάνωσης απειλούσαν με μηνύσεις όλες τις εξουσίες της χώρας. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν οι ίδιοι είχαν δικαίωμα ως Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς να αρνούνται μεταξύ άλλων ιατρικές πράξεις, να μην κάνουν self test και να μην φορούν μάσκα, όπου ήταν υποχρεωτικό. Μάλιστα ζητούσαν από τα μέλη τους χρήματα για «τις φωτοτυπίες και τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή», ώστε να επιδώσουν τις «ανακλήσεις» στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Στην σελίδα τους γράφουν μεταξύ άλλων:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΣΥ Άραγε τι ΕΙΣΑΙ;
ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ή ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ);
ΕΓΩ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ… ΔΥΟ !
Από την μία το πιστοποιητικό γέννησης δηλώνει την φυσική παρουσία σου στην γη. Ως φυσικό πρόσωπο.
Και από την άλλη η αστυνομική σου ταυτότητα (το όνομα σου με κεφαλαία γραφή) δηλώνει την έναρξη μιας εταιρίας, που υπόκειται σε φόρο, σε ταξιδιωτικά έγραφα (διαβατήριο), κόστος μετακίνησης (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ) κλπ. Μετακινείσαι ως εμπόρευμα, σε διαπραγματεύονται ως εμπόρευμα, σε χρησιμοποιούν ως εμπόρευμα, κατά τα άλλα θέλεις να λες ότι είσαι και ελεύθερος και θέλεις και την πατρίδα σου πίσω !!
Όμως για τον εαυτό σου;
Από εκεί δεν έπρεπε να ξεκινήσεις;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ.. ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΩ;
Πόσο σεβασμό και αξία μπορεί να έχει ΚΑΠΟΙΟΣ για σένα
όταν για να ζήσεις χρειάζεσαι αντιπροσώπους και εκπροσώπους !!!
Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!!

Οι συνωμοσιολόγοι της «Παγκόσμιας Απάτης»

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται και servers του εξωτερικού μέσα στους οποίους συνωμοσιολόγοι ανεβάζουν παρανοϊκά βίντεο και χαρακτηρίζουν την πανδημία παγκόσμια απάτη που στόχο έχει μεταξύ άλλων την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, από σκοτεινές δυνάμεις.

Όσο απίστευτοι και εάν ακούγονται οι ισχυρισμοί τους στα αυτιά των ομοϊδεατών τους φαντάζουν ως η απόλυτη αλήθεια. Σε αυτά τα απίστευτα βίντεο οι κυβερνήσεις διοικούνται από ερπετόμορφους ηγέτες, και ο Μπιλ Γκέιτς όπως και ο Έλον Μασκ, τα έχουν βάλει με τους πολίτες.
Η παγκόσμια άπατη του κορωνοϊου τα εμβόλια ελέγχου και το θανατηφόρο 5G. Δεν υπάρχει κανένας παγκόσμιος ιός ή κορωνοϊός παρά μόνο η επικίνδυνη και θανατηφόρα ακτινοβολία του δικτύου 5G το οποίο όταν ρυθμίζεται στην συχνότητα των 60 GigaHertz σταματάει η πρόσληψη οξυγόνου στο ανθρώπινο σώμα και στους ανθρώπινους πνεύμονες. Σε αυτό οφείλονται και οι τόσες χιλιάδες θάνατοι στην πόλη Ουχάν όπου ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά το δίκτυο 5G. Ο κορωνοϊός είναι μία καλοστημένη απάτη ενορχηστρωμένη από την καμπάλ μέσω της βοήθειας του δικτύου 5G, των ερπετοειδών κυβερνήσεων και των ερπετοειδών ΜΜΕ η οποία έχει ως τελικό στόχο να εμβολιάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με νανοτσίπ έτσι ώστε να τον ελέγχει καλύτερα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που θέλει να αναπτύξει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Έλον Μασκ μέσω της τοποθέτησης επίγειων κεραιών και διαστημικών δορυφόρων ακτινοβολίας 5G όπως επίσης και ο Μπιλ Γκέιτς με την παρασκευή εμβολίων είναι οι πρωτεργάτες αυτού του παγκόσμιου υποχθόνιου σχεδίου για την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι πραγματικά πεθαίνουν από όλες τις κοινές ασθένειες οι οποίες ταξινομούνται πλέον ψευδώς ως covid-19 βάση ενός απολύτως αναξιόπιστου και ανακριβούς διαγνωστικού τεστ το οποίο ο ίδιος ο εφευρέτης του έχει δηλώσει να μη χρησιμοποιείται για μεταδοτικές ασθένειες και ιούς γιατί δεν είναι το κατάλληλο !!! Η μεγαλύτερη απάτη εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας…. Όσοι άνθρωποι παράγουν απλά εξωσώματα λόγω μίας απλής δηλητηρίασης των κυττάρων τους (είτε λόγω τοξικότητας του σώματος τους, είτε λόγω άγχους ή φόβου, είτε λόγω προϋπάρχοντων ασθενειών τους, είτε λόγω έκθεσης τους σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο υγείας) καταγράφονται πλέον ως θετικοί με κορωνοϊό covid-19 και με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων και θανάτων ανά τον κόσμο. Το σχέδιο της cabal είναι να φέρει και άλλα στημένα κύματα κορωνοϊού στο άμεσο μέλλον ώστε ο ανθρώπινος πληθυσμός βλέποντας την επιδεινούμενη κατάσταση (ότι κλείνουν επιχειρήσεις και ότι μειώνεται η απασχόληση λόγω της επιβαλλόμενης καραντίνας) να αποδεχθεί από μόνος του βάση της ελεύθερης βούλησης του την λύση που θα του προταθεί από την Καμπάλ η οποία θα είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο Μπιλ Γκέιτς έχει ήδη επενδύσει 2,5 δισ !!!

Το πρωτόκολλο του θανάτου και ο γνωστός δικηγόρος

Η πιο σημαντική υπόθεση που έρευνα η ελληνική δικαιοσύνη είναι η υπόθεση του γνωστού αντιεμβολιαστή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος χαρακτηρίζει την εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας και την διασωλήνωση των ανθρώπων που νοσούν βαριά με κορωνοϊό, πρωτόκολλο θανάτου και παρείχε νομικές συμβουλές όπως ο ίδιος γράφει στην προσωπική του σελίδα σε ασθενείς να μην διασωληνωθούν και να φύγουν από τα νοσοκομεία της χώρας. Οι περιπτώσεις δεκάδες και ήδη σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διέγερση σε ανυπακοή. Ο ίδιος ζητά συχνά πυκνά την διενέργεια νεκροτομών, για να αποδείξει ότι οι ασθενείς που πέθαναν στα νεκροτομεία δεν πέθαναν από τον κορωνοϊό. Σε πρόσφατη ανάρτηση του γράφει:

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ !!! ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΩΝ !!!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δικηγόρος συνελήφθη για «διασπορά ψευδών ειδήσεων, επανειλημμένα και μέσω διαδικτύου» και «διέγερση σε ανυπακοή, κατ' εξακολούθηση». Λόγω της ιδιότητάς του, αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος. Στη συνέχεια όμως, ο ίδιος υπέβαλε μήνυση κατά του εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος.

Η σχετική δικογραφία σε βάρος του Ν. Αντωνιάδη είχε σχηματιστεί από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία στην οποία είχαν επισυναφθεί ηλεκτρονικά αρχεία που δείχνουν τον δικηγόρο να δηλώνει αρνητής του κορωνοϊού και των διασωληνώσεων ασθενών και να υποστηρίζει ότι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες.

Πάντως οι εισαγγελικές της χώρας με όπλο τους και τον νέο ποινικό κώδικα είναι αποφασισμένες να βάλουν τέλος στη διασπορά fake news για τον κορωνοϊό μέσω του διαδικτύου και να εξετάζουν με διαδικασίες εξπρές τις καταγγελίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ