Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στην 32χρονη «PR» που εξαπατούσε πολίτες με «μαϊμού» ταξίδια - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στην 32χρονη «PR» που εξαπατούσε πολίτες με «μαϊμού» ταξίδια

32χρονη pr που εξαπατούσε με ταξίδια
Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο βαριές κατηγορίες είναι αντιμέτωπη η γυναίκα που συνελήφθη για υπόθεση μεγάλης απάτης με ψεύτικα ταξίδια στο εξωτερικό, η οποία οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ενώ ήδη έχει λάβει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Τρίτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρνείται τις κατηγορίες απάτης η 32χρονη PR

Η εμφανιζόμενη ως δημοσιογράφος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αλλά και ταξιδιωτική πράκτορας, που συνελήφθη εχθές, φέρεται να έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες, με τελευταία θύματά της αρκετούς που πλήρωσαν για να εξασφαλίσουν ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της Euroleague.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν πολλοί εξαπατηθέντες από την κατηγορούμενη, που φαίνεται να δρούσε ως ταξιδιωτική πράκτορας εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο. Η ίδια φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως από την αστυνομική έρευνα κατά την οποία καταγράφηκε το modus operandi της 38χρονης, δηλαδή ο τρόπος δράσης της, αποκαλύφθηκε ότι κατάφερε να εξαπατήσει τουλάχιστον 50 πολίτες, αποκομίζοντας πάνω από 160. 000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ