Πάτρα: Οργή στα δικαστήρια από τους συγγενείς του 30χρονου -«Δεν θα τον ξαναδώ τον Κώστα μου, είναι φονιάδες» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάτρα: Οργή στα δικαστήρια από τους συγγενείς του 30χρονου -«Δεν θα τον ξαναδώ τον Κώστα μου, είναι φονιάδες» [εικόνες]

Η φωτογραφία του 30χρονου που έχασε τη ζωή του από ξυλοδαρμό στην Πάτρα, έξω από τα δικαστήρια Πάτρας
Η φωτογραφία του 30χρονου Κώστα, που έχασε τη ζωή του από ξυλοδαρμό στην Πάτρα / thebest.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργή, ένταση και θρήνος επικρατούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, με τη φωτογραφία του Κώστα στα χέρια βρίσκονται οι συγγενείς του έξω από τα δικαστήρια και θρηνούν, ενώ μια γυναίκα κρέμασε και τη φωτογραφία του 30χρονου σε πίνακα ανακοινώσεων.

«Θέλω το παιδί μου», «Φονιάδες», «Δικαιοσύνη για τον Κώστα» φωνάζουν μεταξύ άλλων. Συγγενείς και οικογένεια βρίσκονται στο δικαστικό μέγαρο, όπου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο

H οδός Γούναρη είναι κλειστή και στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ σημειώθηκε και λιποθυμικό επεισόδιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέρρευσε η αδελφή του νεκρού.

Κινητικότητα επικρατεί στον χώρο του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας, αφού σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε το άγριο επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του 30χρονου Κώστα.

Οι συλλήψεις αφορούν άνδρες ηλικίας 40 και 56 ετών και, σύμφωνα με τις Αρχές, σχετίζονται με την καταστροφή του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας εντός του καταστήματος. Το υλικό θεωρείται κρίσιμης σημασίας για τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν κατηγορίες για ψευδή κατάθεση, υπόθαλψη και παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης κατά συναυτουργία. Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι συλληφθέντες φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι οι κάμερες δεν βρίσκονταν στο κατάστημα, καθώς είχαν παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της εταιρείας security. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος κατέθεσε ότι το καταγραφικό σύστημα είχε επιστραφεί στους ιδιοκτήτες έναν μήνα πριν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εικόνες από την ένταση στα δικαστήρια Πάτρας:

Φωτογραφία: thebest.gr

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα συγγενείς 30χρονος ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ