Πάτρα: Μητέρα κατήγγειλε εκπαιδευτικό ότι έριξε χαστούκια στον 9χρονο γιο της με αυτισμό -Σχηματίστηκε δικογραφία - iefimerida.gr

Πάτρα: Μητέρα κατήγγειλε εκπαιδευτικό ότι έριξε χαστούκια στον 9χρονο γιο της με αυτισμό -Σχηματίστηκε δικογραφία

Κακοποίηση ανηλίκου
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία μητέρας στην Ασφάλεια Πατρών για ξυλοδαρμό του 9χρονου γιου της από εκπαιδευτικό σε Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η μητέρα κατήγγειλε ότι «γυναίκα εκπαιδευτικός εντός του σχολείου τράβηξε από το χέρι το παιδί της και του έριξε τρία χαστούκια στο πρόσωπο προκαλώντας του σωματική βλάβη».

Προανάκριση από την Ασφάλεια Πατρών

Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος μιας ακόμη εκπαιδευτικού που ήταν μπροστά στο περιστατικό και δεν απέτρεψε την πράξη.

Η Ασφάλεια Πατρών διενεργεί προανάκριση και για τις δύο γυναίκες έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου προσώπου, ενώ οι δράστριες αναζητούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα αυτιστικο παιδι αυτισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ