Περιστατικό καταδίωξης από αστυνομικούς της Πάτρας σε όχημα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας, σημειώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7).
Ειδικότερα, όπως πληροφορείται το tempo24.news, τον οδηγό του οχήματος κατήγγειλε άνδρας που επέβαινε με μία κοπέλα σε μοτοσικλέτα στην μικρή περιμετρική με κατεύθυνση προς τα Ταμπάχανα.
Πάτρα: Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη
Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της γυναίκας που επέβαινε στην μοτοσικλέτα την οποία προσπάθησε να εμβολίσει ανεπιτυχώς. Στην συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης του επεισοδίου ανέστρεψε κατεύθυνση και κινήθηκε στο ρεύμα προς την Αγίας Σοφίας, εξυβρίζοντάς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της μοτοσικλέτας επρόκειτο να καταθέσει μήνυση στον οδηγό του ΙΧ, ενώ οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.