Συγκλονισμένη η Πάτρα: Γιος γνωστού μουσικού ο 27χρονος δικυκλιστής που έπεσε θύμα τροχαίου - iefimerida.gr

Συγκλονισμένη η Πάτρα: Γιος γνωστού μουσικού ο 27χρονος δικυκλιστής που έπεσε θύμα τροχαίου

Τροχαίο Πάτρα
Ο τόπος του δυστυχήματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραγικός θάνατος του 27χρονου στην Πάτρα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό, κοντά στην οδό Αμερικής, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η μοτοσικλέτα του 27χρονου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή σε κενή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ναυτικός στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ο οδηγός προσήχθη στην Τροχαία, όπου φέρεται να υποστήριξε ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου, αλλά κατευθυνόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου καθώς ήταν και ο ίδιος τραυματίας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του ατυχήματος.

Γιος γνωστού Πατρινού μουσικού και φωτογράφου

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πατέρας του θύματος, Ν.Λ, υπήρξε ιδρυτικό μέλος ορχήστρας που δημιούργησε τη δεκαετία του 1970 με τα αδέλφια του, αφήνοντας σαν παρακαταθήκη, δισκογραφία και τηλεοπτικές παρουσίες σε παραγωγές του Αλέκου Σακελλάριου και του Γιάννη Πετρίδη.

Επίσης ως μέλος του συγκροτήματος, στο οποίο υπήρξε επίσης ιδρυτικό μέλος, έδωσαν συναυλίες σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας, της Πάτρας κ.α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ