Συναγερμός στην Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Συναγερμός στην Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Το μπαλκόνι όπου ταμπουρώθηκε ο 23χρονος που διέφυγε από την Ψυχιατρική κλινική του Ρίου
Το μπαλκόνι όπου ταμπουρώθηκε ο 23χρονος που διέφυγε από την Ψυχιατρική κλινική του Ρίου / tempo24.news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην πλατεία Βουδ της Πάτρας, όταν ένας 23χρονος άνδρας ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας κρατώντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο νεαρός πριν από δύο ημέρες είχε συλληφθεί μετά από επεισοδιακό περιστατικό, κατά το οποίο φέρεται να προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο ενός αστυνομικού. Μετά τη σύλληψή του διακομίστηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, από όπου κατάφερε να διαφύγει.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην Ψυχιατρική Κλινική

Στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά, μετά από ενέργειες του αστυνόμου και διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργου Λυγερού, που υπηρετεί στη Δημόσια Ασφάλεια, ο 23χρονος βγήκε ασφαλής από το διαμέρισμα.

Στη συνέχεια, συνοδεία αστυνομικών, επέστρεψε στην Ψυχιατρική Κλινική Ρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα 23χρονος ψυχιατρική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ