Λάρισα: «Το φουλάρι της πιάστηκε στους κυλίνδρους, έγινε θηλιά» -Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 49χρονης σε φούρνο - iefimerida.gr

Λάρισα: «Το φουλάρι της πιάστηκε στους κυλίνδρους, έγινε θηλιά» -Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 49χρονης σε φούρνο

Ο φούρνος που βρήκε τραγικό θάνατο η 49χρονη
Ο φούρνος στον οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 49χρονη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή της μια 49χρονη στο Δαμάσι Λάρισας ενώ εργαζόταν σε φούρνο του χωριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε σε μηχάνημα όταν το φουλάρι της μπλέχτηκε κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού του, με αποτέλεσμα να την πνίξει.

Η 49χρονη ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στον φούρνο, με πελάτες που πήγαν και είδαν τι έγινε να καλούν σε βοήθεια. Δυνάμεις του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν την άτυχη γυναίκα στη ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο φούρνος όπου έχασε τη ζωή της η 49χρονη / Φωτογραφία: tirnavospress
Ο φούρνος όπου έχασε τη ζωή της η 49χρονη / Φωτογραφία: tirnavospress

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι η 49χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών και βοηθούσε την αδελφή της, η οποία απουσίαζε εκείνη την ώρα από τον φούρνο, ενώ πρόσφατα είχε πεθάνει η μητέρα της.

«Φοβήθηκα και βγήκα έξω να φωνάξω βοήθεια», λέει η γυναίκα που βρήκε νεκρή τη 49χρονη

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που εντόπισε νεκρή τη 49χρονη και έσπευσε να ζητήσει βοήθεια.

Μιλώντας στο tirnavospress, ανέφερε ότι γύρω στις 6:15 πήγε να πάρει κουλούρια από τον φούρνο, όμως δεν υπήρχε τίποτα. «Προχώρησα προς τα μέσα και είδα τη Ζωή να βρίσκεται γονατιστή μπροστά σε ένα μηχάνημα. Κάθε πρωί το καθάριζε όσο ήταν σε λειτουργία», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, η γυναίκα είπε: «Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Φοβήθηκα και βγήκα έξω να φωνάξω βοήθεια». Εκείνη την ώρα πήγαινε στον φούρνο ένας άνδρας, ο οποίος τη βοήθησε να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ, όμως δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει η 49χρονη.

«Φορούσε ένα φουλάρι στον λαιμό και πιάστηκε στους κυλίνδρους, έγινε θηλιά»

Ιδιοκτήτης γειτονικού φούρνου μίλησε στον ANT1, λέγοντας ότι η άτυχη γυναίκα πνίγηκε από ένα φουλάρι που φορούσε στον λαιμό.

«Είχε τελειώσει την παραγωγή και καθάριζε το μηχάνημα. Φορούσε ένα φουλάρι στον λαιμό. Κατά περίεργο τρόπο, η πλαστική (σ.σ.: μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού) πήρε μπρος και πιάστηκε το φουλάρι στους κυλίνδρους. Μπορώ να πω ότι έγινε θηλιά στον λαιμό της», ανέφερε ο κ. Λεωνίδας, μεταφέροντας πληροφορίες που έμαθε από τον κουνιάδο της 49χρονης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία της 49χρονης

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου (12:00) στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Δαμασίου Τυρνάβου.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα 49χρονη φούρνος θάνατος φουλάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ