Πάτρα: 21χρονος πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη και ο ίδιος - iefimerida.gr

Πάτρα: 21χρονος πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη και ο ίδιος

Νέα Λιόσια
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρή εξέλιξη σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς ένας 21χρονος που πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου συλληφθέντος για τη φωτιά στο Γηροκομειό, συνελήφθη και εκείνος για εμπρησμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο 21χρονος προσήλθε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα στην Ανακρίτρια Πατρών, για να καταθέσει υπέρ του 25χρονου που απολογείται σήμερα, και συνελήφθη κατηγορούμενος για εμπρησμό από κοινού.

Πάτρα: Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 21χρονο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς κατόπιν εντάλματος σύλληψης και πρόκειται για τον οδηγό του δικύκλου που επέβαινε ο 25χρονος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα για εμπρησμό από πρόθεση

Συνελήφθη, σήμερα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Αχαΐας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος συνελήφθη για την πυρκαγιά που στις 13-8-2025, κατέκαψε περιοχές του Δήμου Πατρέων και κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο, καθώς και εμπρησμό σε δασική έκταση από πρόθεση και κατά συναυτουργία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια Πρωτοδικών Αχαΐας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα εμπρησμός φωτιά πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ