Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο, με έναν 72χρονο να τραυματίζεται μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τον 32χρονο γιο του.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:00, στο σπίτι του 32χρονου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος είχε ζητήσει από τον πατέρα του να μεταβεί εκεί και να του δώσει χρήματα για την αγορά ναρκωτικών.
Ο 72χρονος, ο οποίος δεν γνώριζε τον λόγο για τον οποίο του είχε ζητηθεί να πάει στο σπίτι, αρνήθηκε όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε.
Τότε ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, χτύπησε τον πατέρα του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο πάτωμα και να τραυματιστεί.
Συνελήφθη ο 32χρονος
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν το ΑΤ Ηρακλείου και το αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, ενώ αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου.
Ο 72χρονος, σύμφωνα με το neakriti.gr, δεν επιθυμούσε τη σύλληψή του. Όμως, σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας η διαδικασία κινείται αυτεπάγγελτα.