Παγώνη για Καρυστιανού: Η κβαντική ιατρική δεν είναι αναγνωρισμένη, οποιοδήποτε μηχάνημα σε ιατρείο πρέπει να δηλώνεται - iefimerida.gr

Παγώνη για Καρυστιανού: Η κβαντική ιατρική δεν είναι αναγνωρισμένη, οποιοδήποτε μηχάνημα σε ιατρείο πρέπει να δηλώνεται

Ματίνα Παγώνη και Μαρία Καρυστιανού / Φωτογραφία: Eurokinissi
Ματίνα Παγώνη και Μαρία Καρυστιανού / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε η Μαρία Καρυστιανού περί «κβαντικής ιατρικής» έδωσε η προσωρινή πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Ματίνα Παγώνη.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ο κάθε γιατρός έχει έναν φάκελο με την ειδικότητά του στον ιατρικό του σύλλογο. Μέσα εκεί θα καταθέσει τι άλλο έχει στο ιατρείο του και τι ακριβώς κάνει. Ούτε κβαντική ιατρική είναι αναγνωρισμένη από το κεντρικό συμβούλιο υγείας, ούτε τίποτα άλλο. Το δε θέμα της διαφήμισης είναι συγκεκριμένο. Υπάρχει κώδικας δεοντολογίας και δεν μπορεί ο κάθε γιατρός να αναρτά ότι θέλει». είπε αρχικά η κα Παγώνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με το αν χρειάζεται άδεια το επίμαχο μηχάνημα βιοανάδρασης που κατέχει η Μαρία Καρυστιανού η Ματίνα Παγώνη τόνισε πως «Οτιδήποτε μηχάνημα υπάρχει σε ιατρείο θα πρέπει να έχει δηλωθεί στον Ιατρικό Σύλλογο και στην συνέχεια ο Ιατρικός Σύλλογος κρίνει αν θα πρέπει να το λειτουργήσει. Οποιοδήποτε μηχάνημα υπάρχει στο ιατρείο δηλώνεται». Μάλιστα υπογράμμισε πως αν το μηχάνημα δεν έχει δηλωθεί είναι παράτυπο.

Καρυστιανού: Υπάρχει κβαντική ιατρική

Σημειώνεται πως σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω η Μαρία Καρυστιανού επέμεινε στην θέση περί κβαντικής ιατρικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κβαντική ιατρική, λοιπόν, ουσιαστικά αφορά τεχνολογία και μηχανήματα. Το λέιζερ είναι κβαντικό. Το MRI έχει μέσα, δηλαδή, κβαντική τεχνολογία. Ο βιοσυντονισμός μπορεί να είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για το μηχάνημα «βιοσυντονισμού υποστήριξε ότι «είναι ένα μηχάνημα με το οποίο μπορείς να σκανάρεις το σώμα μέσω συχνοτήτων. Δηλαδή, από τις συχνότητες που εκπέμπουν τα κύτταρα και οι ιστοί, να πάρεις πληροφορίες».

Η ίδια χαρακτήρισε το μηχάνημα διαγνωστικό μέσο, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση και καμία επικινδυνότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ