Παγκράτι: Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε τζιπ -Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα - iefimerida.gr

Παγκράτι: Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε τζιπ -Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα

Το ΙΧ που τυλίχθηκε στις φλόγες στο Παγκράτι
Το ΙΧ που τυλίχθηκε στις φλόγες στο Παγκράτι / Φωτογραφία: Glomex OPEN & Orange Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/5) στο Παγκράτι, όταν άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο τζιπ στην οδό Μάρκου Μουσούρου, σε μικρή απόσταση από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Μετς.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα για όχημα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα και κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού η απανθρακωμένη σορός του άνδρα αγνώστων στοιχείων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Η σοκαριστική ανακάλυψη κινητοποίησε άμεσα την Άμεση Δράση και το Τμήμα Ασφαλείας, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνες για τις συνθήκες του περιστατικού. Πλέον οι Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προσπαθώντας να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο τζιπ επί της οδού Μάρκου Μουσούρου, σημαντικές φθορές υπέστη και ένα δεύτερο όχημα που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πληροφορίες ότι το θύμα είχε σπασμένα άκρα

Άλλες, πάλι, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε σπασμένα άκρα, ωστόσο ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε από την πρώτη μακροσκοπική εξέταση να πει κάτι για την αιτία θανάτου και πλέον οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας-νεκροτομής. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η εικόνα του ιατροδικαστή είναι συγκεχυμένη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το τζιπ -κόκκινου χρώματος, με ξένες πινακίδες πιθανότατα Βελγίου- ήταν σταθμευμένο στο σημείο από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/5), κάτι το οποίο έχουν λάβει υπ' όψιν τους και οι αστυνομικές αρχές. Ακόμη εξετάζεται και ένα κινητό που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παγκράτι φωτιά τζιπ Μετς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ