Παγκράτι: Άνοιξε τρύπα στο έδαφος, «ρούφηξε» κολώνα στη Βασιλέως Γεωργίου Β' -Κοντά στα έργα του μετρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Παγκράτι: Άνοιξε τρύπα στο έδαφος, «ρούφηξε» κολώνα στη Βασιλέως Γεωργίου Β' -Κοντά στα έργα του μετρό [βίντεο]

Παγκράτι: Ανοιξε τρύπα στο έδαφος, «ρούφηξε» κολώνα
Παγκράτι: Ανοιξε τρύπα στο έδαφος, «ρούφηξε» κολώνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Παγκράτι λόγω καθίζησης εδάφους που προκλήθηκε στη συμβολή της Βασιλέως Γεωργίου Β' με την Ιοφώντος.

Η τρύπα έχει πέντε μέτρα εμβαδόν αλλά σημαντικό βάθος, ενώ την ώρα που άνοιξε «ρούφηξε» και μια κολώνα φωτισμού. Άνδρες της Τροχαίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και έχουν διακόψει την κυκλοφορία στη Βασιλέως Γεωργίου Β΄ από το ύψος της Σπύρου Μερκούρη και της Ιοφώντος από την Εργοτίμου.

Παράλληλα, τα αρμόδια συνεργεία έχουν αποκλείσει το σημείο και δεν επιτρέπουν διέλευση πεζών και οχημάτων, υπό τον φόβο υποχώρησης του εδάφους. Σε απόσταση λίγων μέτρων γίνονται έργα του μετρό και εξετάζεται αν σχετίζονται με την καθίζηση. Μηχανικοί που βρίσκονται στο σημείο τονίζουν ότι το συγκεκριμένο σημείο είχε μαζέψει πολλά φερτά υλικά.

Βίντεο από το σημείο στο Παγκράτι με την τρύπα στο έδαφος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παγκράτι τρύπα έδαφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ