Σύρος: Στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα οχιάς ένας 13χρονος -Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση - iefimerida.gr

Σύρος: Στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα οχιάς ένας 13χρονος -Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Οχιά
Οχιά / INTIME: ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοβαρή κατάσταση, μετά από δάγκωμα οχιάς, νοσηλεύεται ένας 13χρονος στο νοσοκομείο της Σύρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, κατά τη διάρκεια βόλτας που είχε πάει το παιδί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 13χρονος επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος και τότε η οχιά τον δάγκωσε.

Υπό στενή ιατρική παρακολούθηση ο 13χρονος

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο 13χρονος τέθηκε υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύρος οχιά νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ