Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται ένας 16χρονος από τη Φθιώτιδα, ο οποίος δέχτηκε τσίμπημα από οχιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow.gr, ο έφηβος βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή των Λιβανάτων, όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά του το φίδι, το οποίο τον δάγκωσε στο δάχτυλο του χεριού του.
Ο νεαρός παρουσίασε έντονο οίδημα από το τσίμπημα της οχιάς
Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρουσίασε έντονο οίδημα στο σημείο του τραύματος, κάτι που ανησύχησε τους γονείς του.
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του χορηγήθηκε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να εισαχθεί στη ΜΕΘ για το πρώτο 24ωρο, ώστε να παρακολουθηθεί στενά και να διασφαλιστεί η πλήρης ανάρρωσή του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έχει τις αισθήσεις του, δεν είναι διασωληνωμένο και η κατάστασή του παρουσιάζεται ήδη βελτιωμένη.