Ο υπνοθεραπευτής έπαιρνε 40 ευρώ για κάθε πελάτη που έστελνε στη γιατρό -Η εξήγηση για τη φωτογραφία, τι λέει ο δικηγόρος του - iefimerida.gr

Ο υπνοθεραπευτής έπαιρνε 40 ευρώ για κάθε πελάτη που έστελνε στη γιατρό -Η εξήγηση για τη φωτογραφία, τι λέει ο δικηγόρος του

Ο υπνοθεραπευτής που κατέθεσε για την υπόθεση Μαζωνάκη
Ο υπνοθεραπευτής που κατέθεσε για την υπόθεση Μαζωνάκη / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατάθεση του υπνοθεραπευτή και για τη σχέση του με τη γιατρό που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στο Mega ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας.

«Ο άνθρωπος ήταν μάρτυρας. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις εκτιμήσεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τον θάνατο ενός σπουδαίου καλλιτέχνη, όπως ο Μαζωνάκης. Όταν το αδίκημα που αποδίδεται στους κατηγορούμενους είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, προφανώς έχει πολύ μεγάλη απόσταση. Δεν ήταν καν στον χώρο και, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν μπορεί να του αποδοθεί κάποια κατηγορία. Κατέθετε επί 2,5 ώρες. Φώτισε την ανάκριση. Έδωσε κρίσιμα στοιχεία για τη διαδρομή του εκλιπόντος μέχρι το ιατρείο και θεωρώ ότι έδωσε πειστικές απαντήσεις», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο μοναδικός λόγος που είχε ενδιαφέρον ήταν ότι εκείνη την επίμαχη Τετάρτη, μετά το ραντεβού με την κατηγορουμένη, ο εκλιπών καλλιτέχνης θα πήγαινε σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του για κάτι τελείως διαφορετικό, που δεν έχει σχέση με την πλασμαφαίρεση και την υδροθεραπεία. Για υπνοθεραπεία».

«Τον ξένισε η αποστολή της φωτογραφίας, δεν είχε καταλάβει ότι δεν πήγαινε καλά το πράγμα»

Σε ερώτηση που δέχτηκε για την επίμαχη φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, την ώρα που έκανε πλασμαφαίρεση, και αν η γιατρός την έστειλε στον εντολέα του για να δει ότι ο πελάτης του είναι στο ιατρείο της και αργότερα θα πάει στο ραντεβού που είχε με τον ίδιο, ο κ. Γλύκας απάντησε ότι «εν πολλοίς αυτή είναι η ερμηνεία».

«Προφανώς τον ξένισε η αποστολή της φωτογραφίας αυτής. Αντέδρασε μηχανικά. Ουσιαστικά ήταν μια μορφή ενημέρωσης ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία. Προφανώς δεν είχε καταλάβει ότι δεν πήγαινε καλά το πράγμα», είπε ο κ. Γλύκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, ο δικηγόρος του υπνοθεραπευτή ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακριβής ώρα λήψης της φωτογραφίας, ενώ για το ραντεβού που είχε ο εντολέας του με τον τραγουδιστή πρόσθεσε ότι ήταν για τη λήψη ιστορικού, καθώς «δεν θα μπορούσε να γίνει υπνοθεραπεία αν δεν είχαν λυθεί άλλα ζητήματα πιο πριν».

Η σύμβαση επιστημονικής συνεργασίας με τη γιατρό -«Για κάθε πελάτη που της έστελνε, λάμβανε 40 ευρώ»

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του υπνοθεραπευτή μίλησε και για τη συνεργασία που είχε συνάψει ο πελάτης του με τη γιατρό.

«Τον τελευταίο χρόνο είχαν μια πιο έντονη συνεργασία. Υπήρχε και η υπογραφή σύμβασης επιστημονικής συνεργασίας», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι η γιατρός έστελνε πελάτες στον εντολέα του, κάτι που έκανε και ο ίδιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ.: ο υπνοθεραπευτής) για κάθε πελάτη λάμβανε 40 ευρώ», είπε.

«Δεν έχει καμία σχέση με την πλασμαφαίρεση, δεν γνώριζε ότι θα γινόταν αυτή η διαδικασία»

Επιπλέον, ο κ. Γλύκας ξεκαθάρισε ότι ο υπνοθεραπευτής δεν γνώριζε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα υποβάλλονταν σε πλασμαφαίρεση στο ιατρείο στο Κολωνάκι.

«Δεν έχει καμία σχέση με την πλασμαφαίρεση. Δεν γνώριζε ότι θα γινόταν αυτή η διαδικασία. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει πλασμαφαίρεση», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι το γεγονός ότι ο εντολέας του συνεργαζόταν με τη γιατρό, δεν σημαίνει ότι είναι κατηγορούμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι δούλευαν στο ιατρείο, αλλά δεν είναι κατηγορούμενοι. Και σωστά δεν είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γιατρός νοίκιαζε άλλον χώρο για υπνοθεραπείες

Τέλος, ο δικηγόρος του υπνοθεραπευτή υποστήριξε ότι ο εντολέας του δεν γνώριζε ότι γίνονταν γενικότερα πλασμαφαιρέσεις στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου, διευκρινίζοντας ότι η γιατρός είχε νοικιάσει άλλον χώρο, στον οποίο ο εντολέας του έκανε υπνοθεραπείες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είχε καμία σχέση με αυτή τη μορφή θεραπείας. Δεν ήξερε τι γίνεται στο ιατρείο. Σε άλλο χώρο, κάποιες φορές, δούλευε για την κατηγορουμένη», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαζωνάκης γιατρός δικηγόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ