Είχαμε επαγγελματική σχέση με σύμβαση, είπε ο υπνοθεραπευτής για τη Γάκα -Μια γνωστή μάνατζερ και ένας επιχειρηματίας τον γνώρισαν στον Μαζωνάκη - iefimerida.gr

Είχαμε επαγγελματική σχέση με σύμβαση, είπε ο υπνοθεραπευτής για τη Γάκα -Μια γνωστή μάνατζερ και ένας επιχειρηματίας τον γνώρισαν στον Μαζωνάκη

Υπνοθεραπευτής Μαζωνάκης
Φωτογραφία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI
ΛΙΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για τη συνεργασία του με την 56χρονη γιατρό μίλησε στον ανακριτή ο υπνοθεραπευτής Νάσος Κομιανός, ο οποίος κατέθετε επί περίπου δύο ώρες για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπνοθεραπευτής υποστήριξε ότι ο ίδιος και η 56χρονη ιατρός είχαν επαγγελματική σχέση επίσημα, με σύμβαση συνεργασίας, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως η γνωριμία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη έγινε μέσω προσώπων από τον επαγγελματικό κύκλο του τραγουδιστή: από μια μάνατζερ καλλιτεχνών, γνωστή, και έναν επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, ο υπνοθεραπευτής υποστήριξε πως με τον Γιώργο Μαζωνάκη είχαν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και έδωσαν νέο ραντεβού για το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβει ιστορικό από τον τραγουδιστή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα μεγάλο μέρος των ερωτήσεων που δέχθηκε ο υπνοθεραπευτής είχαν να κάνουν με την επίμαχη φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη που απέστειλε στις 14:45 στο κινητό του τηλέφωνο η 56χρονη γιατρός κατά τη διάρκεια της θεραπείας πλασμαφαίρεσης, για την οποία ο υπνοθεραπευτής έχει δηλώσει πως εκτιμά ότι ο τραγουδιστής ήταν εν ζωή.

Από «κόσκινο» οι επικοινωνίες των γιατρών

Ο ανακριτής αναμένει τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών των δύο προφυλακισμένων γιατρών, προκειμένου να διαπιστώσει με ποιους επικοινώνησαν και πόσες φορές κατά τις κρίσιμες ώρες.

Κατά πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες επικοινωνίες μεταξύ της γιατρού και του υπνοθεραπευτή, κάτι που, εφόσον επιβεβαιωθεί, πιθανότατα να στρέψει και προς άλλες κατευθύνσεις την έρευνα του ανακριτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαζωνάκης κατάθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ