Τρεις Αφγανοί κακοποιοί εισέβαλαν τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα 55χρονου επιχειρηματία, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, ενώ αργότερα συνελήφθη ο ένας στην Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες έκαναν θόρυβο έξω από το διαμέρισμα και τότε ο επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα για να δει τι συμβαίνει. Οι αλλοδαποί τότε μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα και αφού ακινητοποίησαν τον 55χρονο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν στο διαμέρισμα και διάφορα αντικείμενα, ενώ αμέσως μετά πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και έφυγαν με αυτό.
Το θύμα κατάφερε να λυθεί μόνο του και να ειδοποιήσει λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στην περιοχή της Ομόνοιας με τους δράστες να επιβαίνουν σε αυτό. Έπειτα από καταδίωξη το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον ένα Αφγανό, ενώ οι άλλοι δύο δράστες διέφυγαν. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
- Όλες οι ειδήσεις
- Ερχεται νέα κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα
- Κορωνοϊός: Ετσι θα κλείνουμε ραντεβού για να κάνουμε το εμβόλιο -Με απλό τρόπο
- Χριστούγεννα: Ανοίγει το λιανεμπόριο αύριο μόνο με click away -Πως θα γίνονται οι αγορές, όλα όσα ισχύουν
- Ελληνας γιατρός στη Σκωτία έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό -Πώς ακριβώς νιώθει δύο μέρες μετά
- Φρίκη στη Ρόδο: 47χρονος τραβούσε βίντεο 18χρονο που βίαζε τον ανήλικο αδερφό του