Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δέκα ώρες απολογία -«Βλέπουμε έναν άνθρωπο ψυχρό, χωρίς συναίσθημα» είπε η εισαγγελέας - iefimerida.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δέκα ώρες απολογία -«Βλέπουμε έναν άνθρωπο ψυχρό, χωρίς συναίσθημα» είπε η εισαγγελέας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από μαραθώνια διαδικασία, που κράτησε δέκα ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο 34χρονος πιλότος κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, την θανάτωση του σκύλου της και την σκηνοθεσία που έστησε στην συνέχεια για να ξεγελάσει τις αρχές, πριν ακριβώς από έναν χρόνο, στο σπίτι που έμεναν στα Γλυκά Νερά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και πως δεν μπορεί να βρει λογική στις πράξεις του.

Απολογία από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 20:30

Από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 20.30 το βράδυ, με μόνο μία δεκάλεπτη διακοπή του δικαστηρίου, ο πιλότος επιχείρησε να πείσει δικαστές και ενόρκους ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν αποτέλεσμα μιας έντονης φόρτισης, του «θολωμένου μυαλού του», όπως ανέφερε, και όχι προμελέτης και οργάνωσης από δράστη που βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως δέχεται η κατηγορία.

Περιέγραφε ως «ιδανική» τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν

Ο περισσότερος χρόνος της απολογίας αφιερώθηκε από τον κατηγορούμενο στην περιγραφή της σχέσης του με την Καρολάιν Κράουτς, μία σχέση που φαίνεται να έχει καταγραφεί στην συνείδηση του πιλότου ως «ιδανική», με παραμυθένιες συνθήκες. Επί πέντε ώρες ο 34χρονος, παρά την πίεση της προέδρου να φθάσει «στον επίμαχο χρόνο» εξιστορούσε στους δικαστές την «ομορφιά», την «ευτυχία» και την «αγάπη» που βίωνε ο ίδιος και το θύμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και το έγκλημα έχει ομολογηθεί από τον ίδιο, ο 34χρονος δεχόταν επί ώρες βροχή ερωτήσεων, τόσο από την πρόεδρο αλλά στην συνέχεια και από την εισαγγελέα και τα μέλη του δικαστηρίου. Ο ίδιος αναφερόταν σε κάθε λεπτομέρεια της ιστορίας, δείχνοντας ωστόσο πως δεν του ήταν εύκολο να αναφερθεί με την ίδια σαφήνεια στον χρόνο που άρχισαν να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τον γάμο τους. Στο «μετά» του «παραμυθένιου γάμου» στην Πορτογαλία, όταν η Καρολάιν είχε δύο εγκυμοσύνες, με την πρώτη να καταλήγει σε αποβολή και την δεύτερη με σοβαρά προβλήματα του κυοφορούμενου μωρού.

Οι συγγνώμες του πιλότου

Κλείνοντας την απολογία του, ο κατηγορούμενος θέλησε να πει στις καταληκτικές του φράσεις, «συγγνώμη» για όσα έκανε: «Μετά από όλα όσα είπαμε σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω στον εαυτό μου, ούτε στη Καρολάιν, ούτε στη Λυδία, ούτε σε κανένα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να φτάσει το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε με δική μου ευθύνη. Κάθε μέρα θα ζητάω συγνώμη από τη γυναίκα μου. Το μόνο που θα ήθελα, ήταν να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ήταν εδώ η Καρολάιν και εγώ ας ήμουν μακριά. Συγγνώμη θέλω να ζητήσω και από την κορούλα μου και την πεθερά μου, που με αγκάλιασε. Ελπίζω κάποτε, όλοι όσοι έχουν πληγωθεί, όσοι έχασαν, κάποτε να με συγχωρέσουν. Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρήσει. Εγώ τον εαυτό μου δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ. Να είστε καλά…».

«Όποιος μου έλεγε ότι εγώ θα κάνω αυτό το κακό στην Καρολάιν και τη Ροξούλα (το σκυλί που δολοφόνησε) θα έλεγα ότι είναι τρελός, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Προσπαθώντας να βρει λογική κάποιος σε αυτό το δίωρο που συνέβησαν όλα, είναι σαν να προσπαθεί να μετρήσει το ύψος του με ζυγαριά. Δεν υπάρχει λογική. Προσπαθώ και εγώ τώρα να βρω απαντήσεις με τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου διαλυμένη… Δεν υπάρχει λογική», είπε απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της εισαγγελέως.

Εισαγγελέας: Προσπαθούσατε εναγωνίως να σκοτώσετε την Καρολάιν

 • Εισαγγελέας: Ήταν σαν να απολογείστε για ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Προσπαθούσατε να τεντώσετε μια κατάσταση. Να δείξετε ότι υπήρχε μια επιδεινούμενη ένταση, ώστε να δικαιολογήσετε ένα βίαιο έγκλημα. Γνωρίζουμε από την ιατροδικαστική έκθεση ότι προσπαθούσατε εναγωνίως να σκοτώσετε. Δεν μπορεί σε αυτό το χρόνο να νομίζατε κάτι αντίθετο από αυτό που συνέβη. Δηλαδή ότι λιποθύμησε.
 • Κατηγορούμενος: Ό,τι είπα είναι μια προσπάθεια όχι να πείσω για μια κατάσταση που πρώτος είπα ότι δεν επιδέχεται καμία δικαιολογία. Οποιοσδήποτε βρίσκεται σε μια κατάσταση τέτοιας σύγχυσης…

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απαντούσε σε κάθε ερώτηση

Ο κατηγορούμενος συνέχισε να μιλά αναλυτικά και να απαντά σε κάθε ερώτηση, χωρίς όμως να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε πολλές περιπτώσεις. Έλεγε συνεχώς πως τη μοιραία νύχτα έχασε τον έλεγχο και λειτουργούσε εκτός λογικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρέπει να βλέπουμε τα γεγονότα υπό το πρίσμα σε τι κατάσταση ήμουν εκείνη τη στιγμή. Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν έχει ακουμπήσει άνθρωπο, έκανα τα πάντα για την Καρολάιν. Ήθελε γάμο στην Πορτογαλία; Θα το κάναμε. Ήθελε να πάμε στο Βόρειο Πόλο; Θα πήγαινα. Το άξιζε. Δεν υπήρχε σκέψη μου για το μέλλον που να μην ήταν μέσα εκείνη. Τα λάθη μου για την υπόλοιπη ζωή μου θα είναι πάνω μου. Δεν προσπαθώ να περάσω την εικόνα του τέλειου συζύγου, αν ήμουν τέλειος δεν θα ήμουν εδώ και η Καρολάιν δεν θα είχε φύγει. Είμαι ο τελευταίος που θα δικαιολογήσω τον εαυτό μου».

 • Εισαγγελέας: Ακόμα και η χρήση του μαξιλαριού έχει έναν σκοπό, να μην ακούγεται. Άρα θέλω να καταλάβω αυτή την υπερδιέγερση. Εγώ μόνο έναν στρογγυλεμένο λόγο είδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να σας προκαλέσει θυμό εκείνο το βράδυ.
 • Κατηγορούμενος: Δεν μιλάμε για μια στιγμιαία αντίδραση σε ένα στιγμιαίο ερέθισμα. Ήμουν σε μια ψυχική κατάσταση ήδη τεταμένη, αλλά όχι σε βαθμό να φτάσω σε αυτό το σημείο. Είναι πράγματα τα οποία συσσωρεύονται και αθροίζονται και εκείνη η στιγμή τα έβγαλε εκτός ορίων.
 • Εισαγγελέας: Υπάρχει κάτι στους ισχυρισμούς σας που δεν συναντάει καθόλου τη λογική. Αν την είχατε ρίξει από τις σκάλες στον καβγά, αν την είχατε σπρώξει και είχε χτυπήσει σε ένα ντουλάπι... Βλέπω μια πρόθεση να τελέσατε φόνο και να την πιάσετε στον ύπνο. Για αυτό και αφήσατε κάτω το παιδί.
 • Κατηγορούμενος: Το ότι ήμουν συγχυσμένος είναι κάτι που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Με ένα παιδί στην αγκαλιά στις 4 το πρωί που πρέπει να κοιμηθεί.
 • Εισαγγελέας: Ήταν σαν να μη συγχωρήσατε το έλασσον και συγχωρείτε τον εαυτό σας για το μείζον, που είναι το έγκλημα. Εκείνη την ώρα σκοτώνετε για έναν λόγο που είναι ένας διαπληκτισμός, που είναι «τι θα κάνουμε με το παιδί» σε μια συγκεκριμένη στιγμή.
 • Κατηγορούμενος: Δεν θα δικαιολογούσα ποτέ οποιοδήποτε περιστατικό είχε προηγηθεί με τρόπο ότι καλώς έκανα την πράξη.
 • Εισαγγελέας: Όλο αυτό που λέτε έχει μια διαρκή μεγάλη αντίφαση με την πραγματικότητα. Ο τρόπος που φερθήκατε εκείνο το βράδυ ήταν απόλυτα κυριαρχικός. Με κάνει να πιστεύω ότι κάτι άλλο υπήρχε.
 • Κατηγορούμενος: Κάτι άλλο δεν υπήρχε, πλην των προβλημάτων που έχουμε συζητήσει.
 • Εισαγγελέας: Όσοι είχαν μιλήσει στην Καρολάιν λένε ότι ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος σε κάτι. Κι ένας άνθρωπος ο οποίος λέει συνεχώς «φταίω, φταίω, φταίω. Εγώ φταίω για όλα».
 • Κατηγορούμενος: Δεν είναι ένας άνθρωπος που τη βάζεις να κάνει κάτι, αν δεν το θέλει.
 • Εισαγγελέας: Μιλήσατε στον ενεστώτα.
 • Κατηγορούμενος: Ήταν εκ παραδρομής.
 • Εισαγγελέας: Δεν πειράζει. Και εκ παραδρομής η γλώσσα λέει πολλά πράγματα. Θέλω να καταλάβω μια προσωπικότητα που λέει ότι «αγαπώ τα αδέσποτα και τα μαζεύω από το δρόμο» και στη συνέχεια περιγράφει ότι κρεμάει το σκύλο και γυρίζει και φεύγει.
 • Κατηγορούμενος: Φεύγω για να μη δω, επειδή δεν αντέχω. Μακάρι να μπορούσα να πάρω τα αποτελέσματα πίσω.
 • Εισαγγελέας: Μάρτυρες είπαν ότι δεν άντεξαν τη θέα. Άρα πώς μπορεί ο άνθρωπος που το είχε στην αγκαλιά του να το κάνει αυτό; Δεν σκεφτήκατε «καλύτερα να πάω στο μπουντρούμι, παρά να το κάνω αυτό;». Παρόλο που μας περιγράφετε έναν άνθρωπο που τραβάει τα μαλλιά του, βλέπουμε έναν άνθρωπο με ψυχρό συναίσθημα. Είδατε τη γυναίκα σας να πεθαίνει και να μην κάνετε πίσω. Είδατε το σκύλο σας να υποφέρει και να πεθαίνει και να μην κάνετε πίσω.
 • Κατηγορούμενος: Είναι αποτέλεσμα μιας ημέρας που δεν έχει καμία λογική και καμία σύνδεση με τον άνθρωπο που το έκανε. Είναι ένας άνθρωπος που δεν ήταν νηφάλιος, που δεν είχε τίποτα να κερδίσει.
 • Εισαγγελέας: Δεν μου απαντάτε πώς μέσα σας δεν λειτούργησε το σοκ. Να πείτε «να σταματήσω, πριν προκαλέσω το θάνατο».
 • Κατηγορούμενος. Μακάρι να είχε λειτουργήσει. Ήμουν τόσο θολωμένος που εκείνη τη στιγμή δεν λειτούργησε το ένστικτο που έχω μέσα στα βάθη της καρδιάς μου για την Καρολάιν και οποιοδήποτε ζωάκι.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η εισαγγελέας τον ρώτησε για τη σχέση του με τους γονείς του

Η εισαγγελέας ρώτησε για τη σχέση του κατηγορούμενου με τους γονείς του, οι οποίοι δεν έχουν παραστεί ούτε μία φορά στο δικαστήριο.

 • Εισαγγελέας: Ποια είναι η σχέση σας με τους γονείς σας;
 • Κατηγορούμενος: Άριστες, δεν φταίνε σε τίποτα, ξέρουν ότι έχουν χάσει την Καρολάιν και εμένα… Είναι μεταξύ των ανθρώπων που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Η βασική πηγή δύναμης για εκείνους -και με δική μου παρότρυνση- είναι η κορούλα μου.

Δικαστές και ένορκοι συνέχισαν τις ερωτήσεις προς τον κατηγορούμενο, αμφισβητώντας τον ισχυρισμό του ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

 •  Σύνεδρος: Δεν μπορεί κάποιος με τόση διαύγεια να σκέφτεται πώς θα αποτρέψει τις υποψίες από πάνω του και πριν πέντε λεπτά να μας λέτε ότι είστε θολωμένος…
 • Κατηγορούμενος: Ήταν μια σπασμωδική κίνηση χωρίς λογική.
 • Σύνεδρος: Δηλαδή, όλα αυτά που πράξατε μετά σας φαίνονται σπασμωδικά, γιατί εμένα μου φαίνονται απόλυτα ψύχραιμα. Θέλουν όλα αυτά μια λογική διεργασία.
 • Κατηγορούμενος: Το ότι υπήρχε μια σκέψη δεν σημαίνει ότι ήταν λογική.
 • Σύνεδρος: Μόλις έγινε το συμβάν δεν το πιστεύατε. Και μετά από δυο ώρες τής δέσατε τα χέρια και βάλατε το μωρό πάνω της. Αυτό απαιτεί ψυχραιμία;
 • Κατηγορούμενος: Ήταν μια θολωμένη ενέργεια…
 • Σύνεδρος: Ψάχνουμε αυτό που σας έφερε σε αυτή τη κατάσταση. Τι ήταν αυτό που σας έβγαλε έξω από τα ρούχα σας; Που δεν λειτουργήσατε λογικά. Αυτό είναι και ο βρασμός ψυχικής ορμής, για να καταλάβετε. Ποια γεγονότα σας τον προκάλεσαν, τέτοια υπερδιέγερση συναισθήματος;
 • Κατηγορούμενος: Η θόλωση και οι σκέψεις που μπορεί να περάσουν από το μυαλό εκείνες τις στιγμές είναι τόσο χαοτικές. Είναι στιγμές που δεν υπάρχει διαύγεια…
 • Σύνεδρος: Αυτό θέλω να πείτε, γιατί δεν είχατε διαύγεια.
 • Κατηγορούμενος: Ο φόβος και ο θυμός για το παιδί.
 • Σύνεδρος: Έπαθε κάτι το παιδί;
 • Κατηγορούμενος: Δεν χτύπησε, αλλά ένιωσε φόβο. Δεν υπήρχε λογική να σπρώξει τη μικρή. Είχα μια αντίδραση που δεν κατάφερα να αποτρέψω και να ελέγξω αυτό που συνέβη.
 • Σύνεδρος: Τσακωθήκατε και η Καρολάιν έπεσε για ύπνο. Δεν πήγε βόλτα να το σκεφτεί. Αυτό ήταν κάτι που συνηθίζατε να ξυπνάτε 4 το πρωί. Γιατί έπρεπε να γίνει έτσι όπως θέλατε εσείς. Είχε νεύρα, είχε δικαίωμα να θέλει το παιδί να κοιμηθεί στο κρεβάτι του και όχι μαζί της.
 • Κατηγορούμενος: Όχι, μου είπε να «μη μου τη φέρεις»….
 • Σύνεδρος: Πόσο δύσκολο ήταν να κάτσετε κάτω να κοιμηθείτε με το παιδί;
 • Κατηγορούμενος: Ήταν λάθος.
 • Σύνεδρος: Εγώ καταλαβαίνω ότι ήσασταν ένα ζευγάρι που δεν είχε καμία επικοινωνία.
 • Κατηγορούμενος: Η επικοινωνία μας γενικότερα δεν μπορεί να αξιολογηθεί από μια στιγμή …
 • Σύνεδρος: Είπατε ότι δεν θέλατε να τη σκοτώσατε. Ποιος είναι ο σκοπός ενός ανθρώπου που βάζει στα μαξιλάρια το κεφάλι ενός ανθρώπου μέσα σε δυο μαξιλάρια. Ήταν πέντε λεπτά. Περιμένατε δηλαδή ότι δεν θα πάθει τίποτα. Είχατε το χρόνο και να σκεφτείτε και να υπαναχωρήσετε…
 • Κατηγορούμενος: Ο χρόνος σαν λεπτά μπορεί να υπήρχε, αλλά δεν υπάρχει η λογική. Ήταν ένα πεντάλεπτο που χάθηκε η επαφή μου με το περιβάλλον.
 • Ένορκος: Γιατί σκοτώσατε το σκυλί και όχι μια γατούλα, αφού είχατε και γάτες, μας είπατε.
 • Κατηγορούμενος: Αυτό που συνέβη με τη Ρόξυ δεν είχε καμία προέκταση στη Καρολάιν. Όσο το αγαπούσε εκείνη, το αγαπούσα και εγώ. Η μόνη λογική που μπορεί να υπάρχει είναι ότι το σκυλί είναι ο φύλακας σε ένα σπίτι.
 • Ένορκος: Λέτε ότι δεν υπήρχε στιγμή στη ζωή σας που να μην περιελάμβανε τη Καρολάιν. Σκεφτήκατε ποτέ πώς θα αντιδρούσατε αν η Καρολάιν μεγαλώνοντας σας ζητούσε χωρισμό. Πώς θα αντιδρούσατε σε αυτό το υποθετικό σενάριο;
 • Κατηγορούμενος: Δεν ήταν ιδιοκτησία μου η Καρολάιν. Είχε περάσει από το μυαλό μου, αλλά ήταν τόσα πολλά αυτά που μας έδεναν…
 • Ένορκος: Πού βρίσκατε την όρεξη να τσακωθείτε δύο τη νύχτα. Ήσασταν κουρασμένος… Γιατί δε βάλατε το παιδί για ύπνο και να κοιμηθείτε και εσείς, αφού το πρωί θα ξυπνάγατε στις έξι; Να δώσετε τόπο στην οργή….
 • Κατηγορούμενος: Ήταν λάθος, έπρεπε να νωρίτερα να έχω δώσει λύση. Η πρώτη μου αντίδραση δεν θα ήταν να την αγνοήσω. Ήταν να προσπαθώ να το λύσω. Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μίλησε ξανά για τη μητέρα της Καρολάιν στο τέλος της απολογίας του

Ολοκληρώνοντας την απολογία του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε ξανά για τη μητέρα της Καρολάιν και την κόρη του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να πω ότι στις 37 ημέρες ήμουν αγκαλιά με τη μικρούλα. Έχασα τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου… Αυτές τις ημέρες θα μπορούσα να είχα φύγει… Όλο αυτό το διάστημα αν έφευγα με την κόρη μου σε μια χώρα που δεν ξέρει κανείς, αν το έκανα, θα είχα προδώσει όλους και την πεθερά μου. Πώς την αγκάλιαζα; Δεν το άντεχα. Αλλά το να γυρίζω την πλάτη θα ήταν το πιο άνανδρο πράγματα που μπορούσα να κάνω. Ο λόγος που ζω είναι η Λυδία και ο λόγος που ζει και εκείνη. Η πεθερά μου με είχε σαν παιδί της. Αξίζει όλα τα καλά και τίποτα από αυτά τα κακά που έγιναν. Το μόνο που μπορούσα να κάνω -το πιο σωστό μέσα σε τόσο λάθος κατάσταση- είναι να είναι κοντά τους η Λυδία. Εγώ αγκάλιαζα έναν άνθρωπο που ήξερε πόσο αγαπούσα την Καρολάιν».

 • Πρόεδρος: Είχατε όλη την Ελλάδα πάνω σας και όχι μόνο, είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις. Και εσείς σκεφτόσασταν την  πεθερά σας, δεν λέω ότι δεν είναι αξιόλογος άνθρωπος. Εσείς είχατε μπει στο μικροσκόπιο των δημοσιογράφων, των αρχών …
 • Κατηγορούμενος: Δεν είχαν καμία σχέση αυτά με τη πεθερά μου… Δεν είχα κανένα κέρδος να χρησιμοποιήσω την πεθερά μου. Δεν είχα μια τυπική σχέση μαζί της, ήταν στενή η σχέση μας, την αγαπούσα και την  αγαπάω και τη θεωρούσα οικογένειά μου όσο και την Καρολάιν.
 • Πρόεδρος: Σκεφτήκατε ποτέ πώς θα αισθανθεί αυτή η γυναίκα αν αποκαλυπτόταν η αλήθεια;
 • Κατηγορούμενος: Φυσικά. Τι να έκανα; Να της γύρναγα την πλάτη; Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμένα, την κορούλα μας. Μας στήριζε όλους.
 • Πρόεδρος: Πώς θα την παρηγορούσατε; Αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να είναι καν εδώ. Και αυτό σας το κάνει πολύ πιο εύκολο. Πιστεύω ότι αν ήταν εδώ θα υπερασπιζόσασταν τόσες ώρες τον εαυτό σας; Θα είχατε τη δύναμη να την κοιτάξετε στα μάτια.
 • Κατηγορούμενος: Θα το άντεχα.

Όταν η πρόεδρος μετά από δέκα ώρες απολογίας ρώτησε τον κατηγορούμενο εάν έχει ολοκληρώσει τις εξηγήσεις του, έλαβε ξανά το λόγο.

«Μετά από όλα όσα είπαμε σήμερα δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω στον εαυτό μου, ούτε στη Καρολάιλ, ούτε στη Λυδία ούτε σε κανένα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να φτάσει το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε με δική μου ευθύνη. Κάθε μέρα θα ζητάω συγγνώμη από τη γυναίκα μου. Το μόνο που θα ήθελα ήταν να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ήταν εδώ η Καρολάιν και εγώ ας ήμουν μακριά. Συγγνώμη θέλω να ζητήσω και από την κορούλα μου και την πεθερά μου, που με αγκάλιασε. Ελπίζω κάποτε όλοι όσοι έχουν πληγωθεί, όσοι έχασαν, κάποτε να με συγχωρέσουν. Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει, εγώ τον εαυτό μου δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ. Να είστε καλά».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τη Δευτέρα 16 Μαΐου η απόφαση του δικαστηρίου

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Μαΐου, με τις αγορεύσεις εισαγγελέα και δικηγόρων των δύο πλευρών. Η πρόεδρος ενημέρωσε τους διαδίκους πως εκείνη την ημέρα θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ