Από Αθήνα σε Πύργο σε λιγότερο από 3 ώρες - Ο νέος αυτοκινητόδρομος με διόδια ανάλογα τα χιλιόμετρα που διανύουμε - iefimerida.gr

Από Αθήνα σε Πύργο σε λιγότερο από 3 ώρες - Ο νέος αυτοκινητόδρομος με διόδια ανάλογα τα χιλιόμετρα που διανύουμε

Κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου
Κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτεύχθηκε το πρώτο ορόσημο υλοποίησης του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου που θα συρρικνώσει τις αποστάσεις και θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια.

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ότι μέχρι το τέλος του περασμένου Ιουνίου η συνολική πρόοδος υλοποίησης του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργουθα ξεπερνούσε το 50%, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η Ολυμπία Οδός.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ