Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία της Γαλλίας, δεν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία της Γαλλίας, δεν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία της Γαλλίας, μετά το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα το μεσημέρι της Δευτέρας 27/7.

Οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) ολοκληρώθηκαν περίπου στις 14:00, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο ή εκρηκτικός μηχανισμός.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είχαν τεθεί σε εφαρμογή για λόγους ασφαλείας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακαδημίας και στους γύρω δρόμους όπου είχαν πραγματοποιηθεί εκτροπές, αποκαθίσταται σταδιακά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία πρεσβεία ακαδημίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ