Αριθμός-ρεκόρ νέων κρουσμάτων διαπιστώνεται το τελευταίο 24ωρο στην Αττική, που καταγράφει 1.047 νέες μολύνσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Άλμα με 2.147 νέα κρούσματα -22 νεκροί, 357 διασωληνωμένοι
Πρόκειται για την πρώτη ημέρα από την έναρξη της πανδημίας που η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας καταγράφει τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων σε ένα εικοσιτετράωρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των διενεργηθέντων τεστ κορωνοϊού είναι επίσης ο υψηλότερος που έχει καταγραφεί έως σήμερα, αγγίζοντας τις 55.000.
1.047 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, από το σύνολο των 2.147 κρουσμάτων, 1.047 εντοπίζονται στην Αττική, με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά κυριολεκτικά να «βράζουν». Το κέντρο της πρωτεύουσας καταγράφει 285 νέες μολύνσεις, ενώ ο Πειραιάς 259.

Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων σε νότια και δυτικά προάστια
Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού σημειώνεται και στα δυτικά προάστια, με 140 νέες μολύνσεις, αλλά και στον νότιο τομέα Αθηνών, όπου διαπιστώθηκαν 100 νέα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο.
Στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός νέων κρουσμάτων κορωνοϊού ανέρχεται σε 205, ενώ αυξημένος είναι ο αριθμός και στην Αχαΐα με 121 νέες μολύνσεις. Σαράντα νέα κρούσματα εντοπίζονται στον Έβρο, 46 στην Εύβοια και 39 στη Χαλκιδική.
- Όλες οι ειδήσεις
- Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστους μάρτυρες που είχαν ερωτικές σχέσεις μαζί του
- Ελένη Αρβελέρ στο iefimerida υπέρ Μενδώνη: Πού στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησής της;
- Κορωνοϊός: 2.147 νέα κρούσματα -22 νεκροί, 357 διασωληνωμένοι
- Ποιος είναι ο 37χρονος ηθοποιός, «βοηθός» του Λιγνάδη -Στο στόχαστρο των Αρχών, οι καταγγελίες
Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr