Δύο κοριτσάκια 2 και 4 ετών βρέθηκαν να κυκλοφορούν μόνα τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Συνελήφθη ο πατέρας τους - iefimerida.gr

Δύο κοριτσάκια 2 και 4 ετών βρέθηκαν να κυκλοφορούν μόνα τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Συνελήφθη ο πατέρας τους

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας / INTIME: ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο κοριτσάκια, ηλικίας μόλις 2 και 4 ετών, εντοπίστηκαν χθες από περαστικούς να κυκλοφορούν μόνα τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας.

Οι δύο αδελφές βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο, επί της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, να κινούνται κοντά στο σπίτι τους, χωρίς να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα.

Περαστικοί φαίνεται πως είδαν τα κοριτσάκια και ειδοποίησαν τις Αρχές, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα για έκθεση ανηλίκων.

Τα δύο μικρά κορίτσια, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν διαφύγει της εποπτείας του 31 ετών πατέρα τους, με καταγωγή από την Γκάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ