Κομοτηνή: 19χρονος παρέσυρε με μηχανή αστυνομικό αφού δεν σταμάτησε σε έλεγχο - iefimerida.gr

Κομοτηνή: 19χρονος παρέσυρε με μηχανή αστυνομικό αφού δεν σταμάτησε σε έλεγχο

ΕΛΑΣ μηχανή Δίας
Φωτογραφία: IntimeNews / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» νοσηλεύονται ένας αστυνομικός και ένας 19χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή του Ηφαίστου.

Σύμφωνα με το xronos.gr, ο 19χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον ένστολο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο αστυνομικός αλλά και ο νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και οι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ