Πότε έρχεται νέα μεταβολή του καιρού -Κολυδάς: Ανάμεσα σε δύο διαταραχές η Ελλάδα, μικρή «ανάσα» από τις βροχές - iefimerida.gr

Πότε έρχεται νέα μεταβολή του καιρού -Κολυδάς: Ανάμεσα σε δύο διαταραχές η Ελλάδα, μικρή «ανάσα» από τις βροχές

Συννεφιά στην Αθήνα
Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα φαίνεται να βρίσκεται προσωρινά ανάμεσα στις δύο διαταραχές, με ευνοϊκότερες συνθήκες καιρού», σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά.

Ανάρτηση έκανε ο Θοδωρής Κολυδάς για τον καιρό στη χώρα μας, τονίζοντας ότι απομακρύνεται το βαρομετρικό χαμηλό, φέρνοντας βελτίωση.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει, τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, τα φαινόμενα θα περιοριστούν και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση Κολυδά

«Το βαρομετρικό χαμηλό που επηρέασε τη χώρα μας απομακρύνεται σταδιακά προς τα ανατολικά, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες ο καιρός να παρουσιάσει βελτίωση, τα φαινόμενα να περιοριστούν και η θερμοκρασία να σημειώσει μικρή άνοδο.

Στο βίντεο, με βάση τα προγνωστικά δεδομένα του ICON-EU, διακρίνεται η μετατόπιση της διαταραχής προς την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ενώ παράλληλα ένας νέος αυλώνας χαμηλών γεωδυναμικών υψών αναπτύσσεται στη Δυτική Ευρώπη, συνοδευόμενος από βροχοπτώσεις κυρίως στην Ιβηρική και τη δυτική Μεσόγειο.

Η Ελλάδα φαίνεται να βρίσκεται προσωρινά ανάμεσα στις δύο διαταραχές, με ευνοϊκότερες συνθήκες καιρού. Η περαιτέρω εξέλιξη του συστήματος της Δυτικής Ευρώπης θα έχει ενδιαφέρον για τις επόμενες ημέρες μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ