Τρόμος σε σχολείο στο Ρέθυμνο, καταγγελία για μαθήτρια δημοτικού που κυνήγησε παιδιά με μαχαίρι - iefimerida.gr

Τρόμος σε σχολείο στο Ρέθυμνο, καταγγελία για μαθήτρια δημοτικού που κυνήγησε παιδιά με μαχαίρι

δημοτικό σχολείο
© TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρές καταγγελίες για περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς από μαθήτρια των πρώτων τάξεων Δημοτικού Σχολείου στο Ρέθυμνο έχουν τεθεί υπό εξέταση από τις αρμόδιες εκπαιδευτικές αρχές.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο Flashnews.gr, το κορίτσι φέρεται να έχει επιδείξει επανειλημμένα επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε συμμαθητές του, αλλά και σε εκπαιδευτικούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε εντός της εβδομάδας, όταν η μαθήτρια φέρεται να κυνήγησε στην αυλή του σχολείου παιδιά της Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού κρατώντας μαχαίρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταγγελίες για επαναλαμβανόμενα περιστατικά

Στην ίδια καταγγελία γίνεται αναφορά και σε άλλα περιστατικά που φέρεται να έχουν σημειωθεί στο σχολικό περιβάλλον.

Μεταξύ άλλων, υποστηρίζεται ότι το κορίτσι έχει χτυπήσει συμμαθητές του, τους έχει εκφοβίσει και έχει πάρει προσωπικά αντικείμενά τους. Παράλληλα, καταγγέλλεται ότι στο παρελθόν είχε επιτεθεί και σε δασκάλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η μαθήτρια φέρεται να έχει πει σε συμμαθητές της ότι μπορεί να τους φέρει ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες, όπως ισχυρίστηκε, θα μπορούσε να εξασφαλίσει μέσω του αδελφού της, που φοιτά στο Γυμνάσιο.

Τα παραπάνω αποτελούν ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται στην καταγγελία και δεν έχουν παρουσιαστεί ως επιβεβαιωμένα γεγονότα.

Εξετάζει την υπόθεση η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σ, μετά την καταγγελία επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, η οποία έχει επίσης λάβει γνώση της υπόθεσης και βρίσκεται στη διαδικασία εξέτασής της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ίσως κάποιοι γονείς να προχωρήσουν σε μηνύσεις ή επίσημες αναφορές, ζητώντας να διερευνηθούν τα περιστατικά και να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολείο Ρέθυμνο μαχαίρι καταγγελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ