Ένας 63χρονος συνελήφθη στη Καλαμάτα για την υπόθεση του θανάτου ενός 18χρονου Ρομά, καθώς φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο.
Επίσης, η αστυνομία έχει συλλάβει και δύο ανήλικους, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 18χρονο τη στιγμή που φέρονται να μπήκαν στο σπίτι του 63χρονου, στην κοινότητα Πιπερίτσα, του Δήμου Μεσσήνης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος αντελήφθη χθες το μεσημέρι τον 18χρονο και δύο άλλα άτομα να έχουν μπει στο σπίτι του και τη στιγμή που οι τρεις επιχείρησαν να φύγουν πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο νεαρός.
Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 18χρονου, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στη Μεσσήνη. Μάλιστα, στην περιοχή έχουν φθάσει αστυνομικές δυνάμεις και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.
- Όλες οι ειδήσεις
- Ο Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο και έβγαλε επιδεικτικά τη μάσκα του -Οργή μετά το νέο σόου
- Κορωνοϊός: Μίνι lockdown σε Αχαΐα και Ιωάννινα -Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Αττική
- Βαθιές οι «πληγές» της πανδημίας στην οικονομία: Εκαναν «φτερά» φόροι 7,5 δις ευρώ -«Χάθηκαν» 17 δις από το ΑΕΠ