Ηράκλειο: Αγροτικό έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων -Μεταφέρθηκαν δύο άτομα στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Αγροτικό έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων -Μεταφέρθηκαν δύο άτομα στο νοσοκομείο

Νάξος
Φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον Αχεντριά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στο Ηράκλειο, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός και ένας ηλικιωμένος άνδρας. Το αγροτικό εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατέληξε στον γκρεμό.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες στο Ηράκλειο

Ο οδηγός, αν και τραυματισμένος, κατάφερε να βγει από το όχημα, ανέβηκε την πλαγιά και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ανασύροντας τον ηλικιωμένο συνοδηγό, που είχε τις αισθήσεις του. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και στη συνέχεια στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο αγροτικό γκρεμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ