Μεσσηνία: Ιερέας... ψαράς έδεσε τον Σταυρό σε καλάμι και τον έριξε στη θάλασσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεσσηνία: Ιερέας... ψαράς έδεσε τον Σταυρό σε καλάμι και τον έριξε στη θάλασσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν ιδιαίτερο τρόπο έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένας ιερέας στην Τριφυλία Μεσσηνίας, για τον καθαγιασμό των υδάτων.

Στην κοινότητα της Τριφυλίας, η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστό τρόπο, διατηρώντας μια παράδοση που ο συγκεκριμένος ιερέας έχει δημιουργήσει και ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, στην παραλία του Καλού Νερού, ο ιερέας έδεσε τον Σταυρό με πετονιά σε ένα καλάμι ψαρέματος και τον έριξε στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερέας καθαγιασμός υδάτων Θεοφάνεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ