Χρυσοί Σκούφοι: Ο μάγειρας Τσακαλώτος, το παστίτσιο του Πέτσα και η προτίμηση της Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στους Χρυσούς Σκούφους /Φωτογραφία: Facebook

Οι Χρύσοι Σκούφοι, τα ελληνικά... Michelin, απονεμήθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Στη βράβευση των 28 εστιατορίων που διακρίθηκαν, 17 στην επαρχία και 9 στην Αθήνα, έδωσαν το παρών και αρκετοί πολιτικοί, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα για το φαγητό και τις μαγειρικές τους ικανότητες.

O κυβερνητικός εκπρόσωπός, Στέλιος Πέτσας όπως είπε, έχει να μαγειρέψει από φοιτητής, ενώ η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ασιατική και αγαπημένο του ελληνικό φαγητό, το παστίτσιο.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως είπε είναι… καλύτερος μάγειρας, από ότι οικονομολόγος.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε ότι δεν μαγειρεύει συχνά, για αυτό όπως εξήγησε δεν έχει κάψει φαγητά, ενώ σημείωσε ότι απολαμβάνει τη μαγειρική, ιδιαίτερα όταν της μαγειρεύουν.

H Νάντια Γιαννακοπούλου, όπως είπε, δεν πετυχαίνει τον μουσακά και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης καίει σχεδόν όλα τα φαγητά, με αγαπημένα του να είναι τα ιταλικά και συγκεκριμένα οι μακαρονάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ