Σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο έδωσε το «παρών» η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Πρόκειται για εκδήλωση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού The Hellenic Initiative, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Τον ρυθμό στην εκδήλωση χάρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τραγουδώντας μεγάλες του επιτυχίες.
Βίντεο: Ο χορός της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Όπως φαίνεται σε βίντεο, μπαίνοντας στην αίθουσα ο τραγουδιστής χαιρέτησε ορισμένους από τους καλεσμένους, ανάμεσά τους και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα επέλεξε για την βραδιά ένα κατακόκκινο φόρεμα.
Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η κυρία Γκίλφοϊλ δεν δίστασε να χορέψει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό το τραγούδι «Μάλλον κάτι ξέρω», ενώ οι καλεσμένοι τραβούσαν βίντεο τη στιγμή.
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ορκίστηκε προ ημερών και πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Το ταξίδι της στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου.
Βίντεο: Instagram @Roman Gaidai Verras