Στη σύλληψη ενός 34χρονου οδήγησε η εξιχνίαση έντεκα κλοπών στα Χανιά.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 34χρονος συνελήφθη στην προσπάθειά του να προχωρήσει σε διάρρηξη. Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από 17/05/2025 έως και 27/06/2025 ο συλληφθείς, με ακόμα μια 33χρονη ημεδαπή γυναίκα, είχαν διαπράξει έντεκα κλοπές από επιχειρήσεις και οικίες στο κέντρο των Χανίων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, καπνικά προϊόντα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.
Βρέθηκαν κλοπιμαία στο σπίτι του 34χρονου -Σχηματίστηκε δικογραφία κατά του συλληφθέντα και γυναίκας συνεργού
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων είχε σαν αποτέλεσμα την εξιχνίαση των κλοπών που πέρα της σύλληψης του 34χρονου αλλοδαπού, στη δικογραφία, συμπεριλαμβάνεται και μια 33χρονη ημεδαπή.