Χαλκιδική: Αναποδογυρισμένες ομπρέλες και διάσπαρτες ξαπλώστρες άφησε πίσω του ανεμοστρόβιλος στα Ψακούδια, χθες - iefimerida.gr

Χαλκιδική: Αναποδογυρισμένες ομπρέλες και διάσπαρτες ξαπλώστρες άφησε πίσω του ανεμοστρόβιλος στα Ψακούδια, χθες

Αναποδογυρισμένες ομπρέλες
Αναποδογυρισμένες ομπρέλες μετά το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στη Χαλκιδική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκάλεσε χθες, στην παραλία στα Ψακούδια Χαλκιδικής το πέρασμα ανεμοστρόβιλου καθώς αναποδογύρισαν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Σύμφωνα με βίντεο μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου, λουόμενοι προσπαθούν να μαζέψουν τα πράγματά τους τα οποία σκορπίστηκαν από τις ριπές του ανεμοστρόβιλου.

Με βάση τις μέχρι στιγμής αναφορές δεν έχει καταγραφεί κάποιος τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί της Παρασκευής, άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα σε καραβάκι που εκτελεί το δρομολόγιο Ουρανούπολη - Δάφνη Αγίου Όρους είδαν στα ανοιχτά της Σιθωνίας, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής έναν εντυπωσιακό υδροστρόβιλο τον οποίο κατέγραψαν σε βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ