Χαλάνδρι: Συνέντευξη του γιατρού -«Είχε σχέδιο να με καταστρέψει», έλεγε για τη 49χρονη [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαλάνδρι: Συνέντευξη του γιατρού -«Είχε σχέδιο να με καταστρέψει», έλεγε για τη 49χρονη [βίντεο]

Κλοντιάνα Τσέλο πυροβόλησε γιατρό στο Χαλάνδρι
Η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον 68χρονο γιατρό στο Χαλάνδρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μια συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν ο 68χρονος γιατρός τον οποίο πυροβόλησε χθες η 49χρονη εικαστικός, στο Χαλάνδρι, αναφερόμενος στην άγρια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, τα πολλά δικαστήρια και τις απειλές.

Όπως μετέδωσε το «Tlive» στον Alpha, πρόκειται για συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον γιατρό να είχε αναφέρει πως «υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καταδικάστηκε πρόσφατα σε δέκα μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντί μου, εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από εμένα και από τη σύζυγό μου, γιατί έχει έρθει δύο φορές και την έχει χτυπήσει τη σύζυγό μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 68χρονος στη συνέχεια είχε προσθέσει πως «η κυρία αυτή ζει εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους και παίρνοντας λεφτά. Εμένα μου έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ, έχει έρθει στο νοσοκομείο επανειλημμένως, έχει κάνει φασαρίες, τώρα εκκρεμεί. Έχει γίνει δικαστήριο και εκκρεμεί ποιος θα πάρει, γιατί έχω ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού, γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί, τέλος πάντων».

«Ήθελε να χωρίσω και να είμαι μαζί της, είχε σχέδιο»

Ο γιατρός είχε μιλήσει και για το διάστημα πριν πάρει την επιμέλεια της 12χρονης. «Έχει έρθει εδώ, έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου. Το παιδί έχει ζήσει πάνω από έναν χρόνο μαζί μας, κατά διαστήματα, γιατί το εγκαταλείπει. Εμείς θέλουμε, η οικογένειά μου, να το πάρουμε το παιδί, γιατί εκεί το παιδί υποφέρει. Η κυρία αυτή εφευρίσκει για εκβιαστικούς λόγους... Έρχεται στο νοσοκομείο, εκβιάζει, κάνει φασαρία κάτω από το σπίτι, δηλαδή όλη η οικογένειά μου ζούμε ένα δράμα. Έχουν γίνει δύο δικαστήρια για διατροφή, για το παιδί, τα οποία της τα δίνω. Και θέλει περισσότερα. Είχε σκοπό, προφανώς, να χωρίσω εγώ και να πάω να ζήσω μαζί της. Δεν πέτυχε στον σκοπό και προσπαθεί τώρα, εκδικητικά, και λεφτά να μου πάρει και να διαλύσει την οικογένειά μου. Έρχεται και δημιουργεί στο ιατρείο μου και στο νοσοκομείο επεισόδια».

«Μου λέει ''θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά''. Και το έχει βάλει σε ενέργεια αυτό το σχέδιό της. Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ, ζω με την οικογένειά μου κι ήταν μια περιστασιακή σχέση, όπως συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο… Η κυρία μού είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα μου έλεγε, μου έλεγε ότι είναι Ιταλίδα, τέλος πάντων, διάφορα τέτοια. Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους έξι μήνες, συνολικά. Από εκεί και πέρα, εγώ ανέλαβα τις ευθύνες μου όταν γεννήθηκε το παιδί, της έδινα γύρω στις 2.000 με 3.000 το μήνα, προ κρίσης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του ζητούσε χρήματα

«Όταν άρχισε η κρίση, της λέω ότι δεν μπορώ να σου δίνω τόσα χρήματα, γιατί η κυρία να ληφθεί υπόψιν ότι ζει σε μεγάλο σπίτι στα βόρεια προάστια, διαθέτει αυτοκίνητο 2.000 κυβικών, χωρίς να εργάζεται, ούτε να έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της. Όταν άρχισα, λοιπόν, εγώ να της λέω ''δεν μπορώ να σου δίνω τόσα χρήματα, πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις και εσύ, να συνεισφέρεις, γιατί τώρα με την κρίση έχουν πέσει τα εισοδήματά μου'', άρχισε να με εκβιάζει στο στιλ ότι ''αν δεν μου δώσεις αυτά τα χρήματα, θα πάω στην αστυνομία να πω ότι προσπάθησες να με βιάσεις και ότι κακοποίησες το παιδί''. Οπότε αναγκάστηκα και εγώ, και άρχισα να κάνω τότε τις μηνύσεις. Είναι άτομο παρορμητικό και αδίστακτο», είχε εξηγήσει ο γιατρός στη συνέντευξή του.

Όπως είχε τονίσει, επίσης, ο γιατρός για τη διαμάχη τους, «της έκανα την πρώτη μήνυση για εκβιασμό, η οποία τελεσιδίκησε τώρα, πριν έναν μήνα, αφού η ίδια έκανε έφεση. Η έφεση τελεσιδίκησε και καταδικάστηκε για εκβιασμό, σε δέκα μηνών φυλάκιση με αναστολή. Της έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα. Έρχεται, σας λέω, στη δουλειά μου, στο νοσοκομείο, παραλίγο να με διώξουν από τη δουλειά, δημιουργεί επεισόδια, με έχει χτυπήσει μέσα στο νοσοκομείο, έχει χτυπήσει δύο φορές τη σύζυγό μου και έχει πάει στο νοσοκομείο, έχει σχεδόν καταστρέψει το αυτοκίνητό μου και όλα αυτά για το οικονομικό.

»Εγώ το παιδί το έχω αναγνωρίσει. Παρότι το παιδί όταν γεννήθηκε πήγε στο όνομα του συζύγου της, γιατί η ίδια δεν είχε χωρίσει, δεν είχε πάρει διαζύγιο, οπότε δεν μπορούσα εγώ να το αναγνωρίσω γιατί ήταν στο όνομα του συζύγου της τον πρώτο καιρό, το αναγνώρισα μετά, όταν βγήκε. Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, νομικές. Όταν τελεσιδίκησαν αυτές οι διαδικασίες, εγώ το αναγνώρισα. Εδινα πάρα πολλά χρήματα και η κυρία, επειδή δεν της έφταναν αυτά τα χρήματα, πήγε δικαστικά να πάρει διατροφή και πήρε τη διατροφή και παίρνει τώρα, ανελλιπώς, τη διατροφή που έχει ορίσει το δικαστήριο», είχε αναφέρει ο γιατρός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ακολούθησε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του γιατρού.

«Εγώ, επειδή το παιδί το θέλω, να ζήσει σε μια οικογένεια νορμάλ, γιατί η ίδια απουσιάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν ξέρω πού πηγαίνει, το παιδί θέλει να μένει μαζί μας, δηλαδή, κλαίει σπαρακτικά κάθε φορά που έρχεται να το πάρει η μητέρα του, τώρα δεν μου το δίνει και περιμένουμε να βγει η δικαστική απόφαση της επιμέλειας. Είχε διατάξει το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη από ψυχιάτρους, οι οποίοι την έβγαλαν ανίκανη για μητέρα. Παρότι εγώ είχα συναινέσει να το πάρει το παιδί, γιατί είχε φέρει τον πρώην άνδρα της, ότι δήθεν τα ξαναβρήκαν και λοιπά και ότι θα είναι σε μια οικογένεια και όταν το είδα αυτό είπα στο δικαστήριο, το πρώτο που έγινε, λέω: Εντάξει, σίγουρα το παιδί με τη μητέρα θα είναι καλύτερα, ας το πάρει».

Η 49χρονη είχε πάει να εγκαταλείψει το παιδί στο αστυνομικό τμήμα

Βεβαίως, όπως είχε δηλώσει ο γιατρός, «ο σύζυγος εξαφανίστηκε μετά από μία εβδομάδα, τον έδιωξε και το δικαστήριο, παρότι εγώ συναίνεσα να το πάρει το παιδί, δεν δέχτηκε τη συναίνεσή μου και διέταξε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, τόσο δική μου όσο και της μητέρας, και από ψυχίατρο ενηλίκων, και μετά από παιδοψυχίατρο, του παιδιού. Ο ψυχίατρος των ενηλίκων την έβγαλε ότι είναι άτομο παρορμητικό, συναισθηματικά ασταθές, γράφει τώρα διάφορους ιατρικούς όρους. Προσπάθησε να αφήσει το παιδί στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι είναι άρρωστη κι ότι δεν μπορεί να το αναθρέψει και με πήραν εμένα από το αστυνομικό τμήμα και η εισαγγελέας ανηλίκων. Τελικά, με τη μεσολάβηση τη δική μου, δεν το άφησε. Είχε πάει να εγκαταλείψει το παιδί της στο αστυνομικό τμήμα».

«Είχαμε πάει στην εισαγγελέα ανηλίκων και της είπε: ''Καλά, δεν ντρέπεστε, μητέρα είστε εσείς, να αφήνετε το παιδί''. Λέει: ''Ναι, δεν έχω λεφτά να το αναθρέψω''. Λέει: ''Γιατί δεν εργάζεστε;''... Της απαντάει: ''Δεν εργάζομαι γιατί πρέπει να μείνω με το παιδί μου, στο σπίτι''. ''Καλά, της λέει, όλοι εμείς παιδιά έχουμε και τα αφήνουμε σε σταθμούς, σε παιδικούς και λοιπά και πηγαίνουμε να εργαστούμε, εσείς γιατί δεν το κάνετε;''. Οπότε, τι γυρίζει και λέει στην εισαγγελέα; ''Κατάλαβα. Και εσένα σε έχει πληρώσει''.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Δεν έχει φραγμούς, καθόλου, δεν φοβάται ούτε τη Δικαιοσύνη, ούτε την αστυνομία, τίποτα, τίποτα. Δεν εργάζεται, δεν έχει έσοδα φανερά, παρ' όλα αυτά ζει σε μεγάλο σπίτι, έχει πάντα οικιακές βοηθούς, συντηρεί αυτοκίνητο 2.000 κυβικών, καταλάβατε; Χωρίς να εργάζεται. Στην αρχή, όταν έμεινε έγκυος, είπα: Eντάξει, θα κάνουμε, όμως, όταν γεννηθεί το παιδί, ένα DNA για να είμαι απόλυτα σίγουρος, γιατί η κυρία αυτή έβγαινε, δεν ήταν ότι ήμαστε ένα ζευγάρι που μέναμε μαζί και λοιπά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ