«The winner takes it all» -Γιώργος Μυλωνάκης-Τίνα Μεσσαροπούλου -Η πρώτη βραδινή έξοδος του ζευγαριού [εικόνα] - iefimerida.gr

«The winner takes it all» -Γιώργος Μυλωνάκης-Τίνα Μεσσαροπούλου -Η πρώτη βραδινή έξοδος του ζευγαριού [εικόνα]

Τα δύο ζευγάρια σε βραδινή έξοδο
Τα δύο ζευγάρια σε βραδινή έξοδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πραγματοποίησε χθες ο υφ. παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης με τη σύζυγό του.

Το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε κοινωνική εκδήλωση, όπου φωτογραφήθηκε μαζί με τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα και τον Θοδωρή Ρουσόπουλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βραδινή έξοδος για τον Γιώργο Μυλωνάκη

Το χαρούμενο στιγμιότυπο, μετά την περιπέτεια υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη, δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Μάρα Ζαχαρέα με την υποσημείωση «The winner takes it all» (Ο νικητής τα παίρνει όλα).

Η έξοδος του Γιώργου Μυλωνάκη πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Δείτε την ανάρτηση

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ