Φθιώτιδα: Εικόνες-σοκ από το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με τα δύο φορτηγά στο Μαρτίνο - iefimerida.gr

Φθιώτιδα: Εικόνες-σοκ από το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με τα δύο φορτηγά στο Μαρτίνο

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας στον Μαρτίνο
Σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας στον Μαρτίνο / Φωτογραφία Lamia report
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα βίντεο και φωτογραφίες έρχονται στο φως από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στη Φθιώτιδα.

  • Ένα επικαθήμενο φορτηγό εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο διάζωμα και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, μετά από σύγκρουση στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στη Φθιώτιδα.
  • Το δεύτερο φορτηγό ανετράπη στην άκρη του δρόμου, με τον οδηγό του να χάνει ακαριαία τη ζωή του στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ ο συνοδηγός του υπέστη ελαφρά τραύματα.
  • Η σφοδρή σύγκρουση προκάλεσε την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού για αρκετές ώρες, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.
  • Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη αποκαταστάθηκε μερικώς μετά το μεσημέρι με την παράδοση της δεξιάς λωρίδας, ενώ η πλήρης ομαλοποίηση της κίνησης ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

Η σύγκρουση δύο φορτηγών, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί ακόμη ένα άτομο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ένα από τα δύο οχήματα, ένα επικαθήμενο φορτηγό, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο διάζωμα και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Το δεύτερο φορτηγό κατέληξε αναποδογυρισμένο στην άκρη του δρόμου, με τον οδηγό του να χάνει τη ζωή του ακαριαία, ενώ ο συνοδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα.

Φωτογραφία: Lamiareport
Φωτογραφία: Lamiareport
Φωτογραφία: Lamiareport
Φωτογραφία: Lamiareport
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φωτογραφία: Lamiareport
Φωτογραφία: Lamiareport

Λόγω του δυστυχήματος, η κυκλοφορία στην εθνική οδό διακόπηκε για αρκετές ώρες και στα δύο ρεύματα. Περίπου στις 12:15 αποδόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε γύρω στις 17:30, σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμόδιων αρχών.

Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο φορτηγό Φθιώτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ